Mode skandal på Oscar: Meryl Streep vs Karl Lagerfeld

Namnen på den tre-timmars Oscar-vinnaren Meryl Streep och den begåvade modedesignern Karl Lagerfeld uppträdde i samband med en obehaglig händelse flera timmar innan årets största filmpris utdelades!

Hur var det

Förberedelserna för utgången på den röda mattan upptog skådespelerskan en fantastisk outfit från modehuset Chanel. Det var tänkt att vara en silverygrå sidenklänning. Efter att ha kommit överens om ordningen kontaktade stjärnans chefen Herr Lagerfelds assistent och sa att toaletten inte längre behövdes! Det är uppenbart att det finns modedesignerare som är redo att betala förstklassig stjärnan själva om hon har en exklusiv klädsel för en så stor händelse.

Det är värt att hyra: denna övning äger rum. Vissa kändisar gör verkligen bra pengar, som visas offentligt i kläder från kända varumärken. Chanel stöder dock aldrig denna trend. Klänningen själv eller kostymen är belöningen för att gå ut, eller hur? Var och en av de unika Haute Couture klänningarna skapas manuellt. Detta är en lång och noggrann process.

Verbal kamp

Och vad sägs om huvudet på modehuset Chanel? Han lyckades kommentera den obehagliga situationen runt klänningen, värt 100 000 euro. Enligt Lagerfeld, när det gäller en sådan "gåva", så är det ingen fråga om något "tillägg": "

"Vi började jobba med ordern. En skiss gjordes, och sedan började vi skapa en klänning. Och då ringer ett telefonsamtal och en representant för stjärnan att de hittade ett varumärke som gick med på att betala för att gå ut på sin toalett ... Hur är det här att förstå? Vi ger redan en fantastisk outfit, men vi måste också betala för det? Vad som återstår att säga: en genial artist, men beteendet är billigare! "

Kändissvaret tog inte lång tid. Trots att Chanel och Lagerfeld tog tillbaka sina ord, blev skådespelerskan på en helg för en viktig ceremoni väldigt bortskämd.

Strip berättade för WWD-portalen att ovannämnda avgifter är provokation och förtal. Eller kanske är det bara så "svart PR"?

"Jag, min stylist och berömda designer, vars klänning jag valde för Oscar-2017" trite me. Jag är säker på att den här skandalen började med ett enda mål - att vanära mig. Sådana berättelser hämtas omedelbart av den "gula pressen" och nu i varje tabloidnyhet om min girighet. Det mest intressanta är att ursäkta aldrig mottogs. Lagerfeld ljög, och media plockade upp sina ord. Jag väntar fortfarande på en officiell ursäkt! ".
Läs också

Under alla omständigheter blev skådespelerskans bild en av de mest diskuterade på den röda mattan. Den 67-årige superstjärnan valde att inte bära kläder från det franska varumärket Lanvin, som hon gjorde i många år, men på en klänning från Elie Saab. Det är nödvändigt att ge kredit: I den monterade mörkblå klädseln i golvet med spetsinsatser och rhinestones såg skådespelerskan helt enkelt fantastiskt ut!