Min NY DKNY

Min NYs doft från Donna Karan DKNY verkade bara 2014, men vann redan kärleken till många tjejer. Han kompletterade den omfattande samlingen av dofter i detta modehus och tog en värdig plats i parfymerna runt om i världen.

Idén om arom

Inspirerad av den berömda designern för skapandet av denna parfym, den berömda sångaren och oändliga skönheten Rita Ora. Den framtida stjärnan föddes i Kosovo, sedan flyttade hennes föräldrar till London, där tjejen växte upp. Men för att erövra världen, föredrog hon stora möjligheter i staden - New York, och det var här som hon lyckades uppnå framgång. Hon blev också ansiktet på denna doft, med huvudroll i ett reklamföretag under ledning av fotografen Francesco Carrozzini. Sångaren själv beskrev doften som "ren energi", och det är faktiskt mousserande, ljust, modigt, att man tror på tur och ens egen styrka, går till uppsatta mål och uppnår dem, samtidigt som man inte glömmer att njuta av livet och den omgivande verkligheten. DKNY Min NY är en bra parfym för unga, energiska och ljusa tjejer.

Beskrivning av spriten DKNY My NY

Parfym DKNY Min NY tillhör kategorin blom- , chypre-aromer:

Basnoterna lämnar en knappast märkbar men mycket minnesvärd och ovanlig spår. Doften skapas av den berömda parfym Trudi Lauren och produceras i koncentrationen av Eau de Toilette. Parfym är innesluten i en genomskinlig flaska glas i form av ett hjärta, vars övre hälft är gjord av silvermetall och liknar taket på den högra bakre delen av New York. Inuti flaskan kan du se en svagt rosa vätska. Sprit frigörs i tre versioner: Den största volymen är 100 ml, lite mindre i en 50 ml flaska och den minsta versionen är 30 ml, vilket gör det möjligt att välja rätt storlek för både hemanvändning och parfym med dig.