Mikroblodiga läppar

Vill du betona uttrycket i din mun, gör dina läppar tydligt definierade och sexiga? Kanske du gillar microblasting läppar - den senaste tekniken för permanent smink .

Microboding läppar - till skillnad från tatuering

Ibland kan du hitta information om att mikroblåsning är en procedur för manuell tatuering. Faktum är att mikroblodning och läpptatuering har signifikanta skillnader. Det kan sägas att mikroblåsning är en förbättrad tatueringsteknik.

  1. Det finns ett annat sätt att införa färgämnet i vävnaden. Om under tatueringen gör mästaren injektioner med en enda nål, med modernt förfarande utförs införandet av pigmentet med hjälp av en speciell penna. I hennes bunter fixeras de tunnaste nålarna.
  2. Införandet av pigmentet genomförs på ett grunt djup. Detta minskar sannolikheten för negativa konsekvenser.
  3. Till exempel, om mjuka vävnader skadas under tatuering, hjälper mikroblåsning att undvika skador. En massa fina nålar introducerar färgen nästan omärkligt för en kvinna, vilket avsevärt förkortar rehabiliteringstiden. Förfarandet går utan smärtsamma känslor, det är ett litet obehag.
  4. Efter tatuering är kvinnan tvungen att stanna hemma i flera dagar, eftersom läppens vävnader blir inflammerade och svullnar. Microblaining leder inte till liknande biverkningar. Nålar för mikroblodning av läpparna är så tunna att proceduren anses vara sparsam.
  5. Eftersom det inte finns några trauma på vävnaderna, efter 2-3 timmar kan damen som tillvägagångssättet gå på ett säkert sätt. Ingen misstänker att just före denna skönhet tillbringade en kosmetologs tjänster.

Den enda nackdelen med förfarandet är att efter det visas en film på svamparna. På grund av detta kan damen inte omedelbart uppskatta tonen i vilken hennes läppar är målade. Men efter 3-4 dagar kommer filmen att komma ner och du kan se hur mycket resultatet sammanföll med förväntningarna. Oavsett att ta bort en skorpa är det omöjligt! Detta kommer att skada det ömda epitelet och öka risken för infektion.

Mikrobealing av läpparna - vad bestämmer färgen?

Vissa kvinnor tror att pigmentet inte är tillräckligt uttryckt. Faktum är att resultatet av förfarandet kan vara en besvikelse - tonen verkar ganska blek, speciellt jämfört med tatuering. Men bli inte upprörd - helt färgtryck kommer att manifesteras en månad efter mikroblåsning.

Dessutom absorberas endast 50% av den injicerade färgämnesammansättningen i vävnaden. Därför, om du vill göra dina läppar ljusare, efter 35-45 dagar måste du upprepa proceduren. I detta fall absorberas pigmentet för mikroblåsning av läpparna med 90-100%.

Fördelar med mikroblåsning

  1. Förfarandet gör att du kan glömma länge om behovet av att tona och betona läpparnas kontur. Speciellt användbart är mikroblåsning för kvinnor som har allergi mot smink.
  2. Tack vare mikroblåsning kan du justera läppens volym samt munnen. Mjukt förfarande gör att du kan rätta till en liten asymmetri, som tidigare bara klarade med botox och plastikkirurgi.
  3. Det är svårt att misstänka läppkorrigering till en utomstående person - pigmentet som införs i vävnaden, efter fullständig läkning, ser naturligt ut, färgar munnen i mjuka pastelltoner.
  4. Det pigment som används för korrigering är helt naturligt.

Naturligtvis, för att få mikrobloderande fördelar, är det lämpligt att kontakta en mästare av hög kvalifikation. Annars kan du förstöra ditt utseende i 1,5-2 år - det här är hur mycket effekten kvarstår på dina läppar.

Dessutom måste det beaktas att förfarandet har kontraindikationer. Dessa inkluderar graviditet och amning, hypertoni, epilepsi.