Dagens foto: Romantisk kväll av unga föräldrar George och Amal Clooney

Färska bilder av George och Amal Clooney, som i sommar blev tvillingarnas föräldrar, är nu värda sin vikt i guld. Nymyntade föräldrar dyker inte fram offentligt, för hela livet är centrerat kring dotter till Ella och Alexanders son. Andra dagen kom paret ut till restaurangen ...

Sällsynt utgång

På tisdag, efter att ha lämnat sin herrgård på ön Como, gick 56-årige George Clooney och hans 39 år gamla fru, Amalas mor, Baria Alamuddin med dem, till middag på restaurangen Gatto Nero vid utgången från vilken de fångades av paparazzi.

George och Amal Clooney och Baria Alamuddin

På kvällen på Amal fanns en silkesvart och vit randig överallt utan band av Elisabetta Franchi, med betoning på midjan. En glamorös bild av en välkänd advokat kompletterades med långa örhängen som hängde med frans och gyllene koppling. George, som nyligen inte byter jeans och enkla skjortor, höll sin fru vid armen och gick till bilen.

Amal och George Clooney nära den italienska restaurangen Gatto Nero

utseende

Enligt fansen ser den libanesiska skönheten, som blev en moder för bara två månader sedan, bortom beröm. Graviditet gick definitivt för lunt Amal, som George övertalade sig för att återhämta sig, för gott. Mänskliga advokaten tog av extra pund, men hennes figur blev mer aptitretande och feminin.

Läs också

Dessutom, till skillnad från Clooney, som såg uttömd och trött, såg hon väldigt fräsch ut. Självfallet kunde Amal snabbt anpassa sig till en ny livsform, men Georges sömnlösa nätter är svåra.