Michelle Rodriguez - fotosession "Maxim"

Stjärnan i filmerna "Avatar" och "Snabb och Furious", flickan bakom vilken berömmelse som är upprorisk och debauched i Hollywood är fixad, det finns få på vilka bilder man kan se feminin, förkroppsligar vänlighet och värme. Men tack vare fotograferingen för tidningen "Maxim" såg charmiga Michelle Rodriguez före armén av sina många fans i ett helt annat ljus.

Gentle Michelle Rodriguez i fotograferingen för "Maxim"

En unik chans att se den lilla flickan Michelle är inte i militär uniform, med uppblåsta muskler och fulla uniformer, men i en enkel klänning, eleganta byxor. Överraskande, hur vacker skådespelerskan ser ut i en helt annan, förmodligen ännu ovanlig för sitt utseende. Trots allt är hennes roll rollen som maskulin och råhjältar, som, tyvärr eller inte, men personifierar stjärnans sanna natur.

Det blir inte överflödigt att notera att flickan har långt ifrån ett idealiskt rykte: skådespelerskan arresterades för att köra samtidigt berusad och för att försöka slå sin rumskamrat.

Återgå till ämnet Michelle Rodriguezs fotografering i Maxim och hennes nya bild, det är värt att nämna att inte så länge sedan, vid premiären av filmen "Fast and the Furious-7" i Los Angeles, förklarade tjejen alla kollegor i showbranschen, som framträder före stjärnan i en spektakulär claret klänning , dekorerad med spets trim från Vivienne Westwood.

Titta på dessa bilder är hela världen förbryllad: varför en sådan vacker kvinna döljer sina lyxiga former, förföriska kurvor, kvinnlig silhuett under, låt oss säga, pojkliga kläder?

Läs också

Trots det faktum att stjärnan är långt ifrån en änglalikt karaktär, men för "Maxim" ställde hon sig inte halvt naken, så många kändisar gör. Men på internet kan du hitta många bilder av Michel i stilen med "naken", som förmodligen kommer in i nätverket på grund av den berusade staten Rodriguez.