Med vad ska man ha på sig gröna stövlar?

Kvinnors gröna stövlar och blå jeans med en tight silhuett är en utmärkt kombination, men om du klär dig så ständigt, kommer du aldrig att kunna uppskatta den fulla potentialen hos denna typ av skor. Hittills kan du i någon butik hitta en stor mängd läder- eller mocka-gröna stövlar som kan vara på låga resor, på en plattform, stud eller stadigt höga klackar. Den här säsongen rekommenderar designers att uppmärksamma sina gröna stövlar, dekorerad med texturerad ritning. En sådan originalinredning som ett kännetecken för nya skor gör det tydligt att se alla andra modeller.

Med vilka färger för att kombinera gröna stövlar?

I den nya hösten-vintersäsongen var det den gröna färgen som blev en av de mest moderna och relevanta. Det innehåller många andra nyanser: malakit, marsh, smaragd, örtartad, ljus och mättad lime, samt ett stort antal andra toner. Under sådana färger måste du noggrant välja alla objekt i den framtida bilden. Den mest effektiva kombinationen är kombinationen av grön med ljusa orange toner. Mindre blygsamt kommer den gröna nyansen att visas tillsammans med svart eller vitt toner. Glöm inte de turkosa och violetta färgerna, eftersom de är perfekta för att bilda en hel bild.

Mer extravaganta naturer passar kombinationen av blå, röd och grön färger, som kan vara något utspädd med ytterligare en fjärde nyans. När du skapar bilder är det nödvändigt att ägna särskild uppmärksamhet åt stövlarna, eftersom de klassiska versionerna är lämpliga för kjolar och jeans, modeller på stilettos ser bra ut med klänningar, gröna gummistövlar är lämpliga för olika jeansmodeller, och kosacker är ett utmärkt alternativ för varje vardaglig bild.

Med vad ska man ha på moderna gröna stövlar?

Höga gröna stövlar ser bra ut i kombination med kläder av en chokladskugga, till exempel byxor och blus. Denna outfit kompletteras bäst med en senap eller ljusbrun handväska. Om dina stövlar är ljusgröna, så är de nästan inte krävande för färg och modeller av kläder, men de ser bäst ut med grå nyanser. När det gäller påsen är det bättre att föredra vissa neutrala toner.

Stövlar av mörkgrön nyans representerar ett bättre alternativ till alla svarta modeller, och kombinationer med dem är mer levande och kontrasterande. Du kan skugga sådana skor med en gul tröja, rosa eller beigeblus.