Marc Jacobs - berättelsen om en lysande formgivare och hans bästa skapelser

Vet du vad de säger om designern av det världsberömda varumärket Marc Jacob? Alla experter av mode i en röst argumenterar för vad som inte skulle ta ett briljant märke, oavsett om det är en kvinnas handväska , kvällskläder eller sportskor - han kommer under alla omständigheter att få något snyggt, så att alla tjejer vill genast försöka köpa.

Marc Jacobs - varumärkeshistoria

Marc Jacobs varumärke grundades 1986. Den första samlingen av designern var fylld med lyx, quirkiness och samtidigt något fantastiskt. På den tiden i modebranschen var det något nytt, så att det kraschar direkt i minnet, som du vill efterlikna. Det är klart varför Mark Jacobs vid Council of Fashion Designers of America efter ett tag vinner det efterlängtade Perry Ellis-priset. Priset från denna organisation innebar att skapelserna av en begåvad ung man erkändes som en del av amerikansk konst och kultur.

Dessutom erkändes Jacobs snart som den bästa designern. Skaparen av varumärket vill inte tänka som alla andra, så han börjar göra dyra saker i en super-svans. Ett slående exempel på detta är krympta cashmere tröjor. Kreativt varumärke Marc Jacob är intresserad av modeförlag. Anna Wintour själv, chefredaktör för American Vogue, skriver artiklar om det nya varumärket. Det finns i hans samlingar något attraktivt, nytt, som omedelbart kan fängsla alla. Tror inte på det, men i utställningarna accepterar Marc Jacob gratis deltagande av Christy Turlington, Naomi Campbell .

Och 1997 öppnade Marc Jacobs sin första butik, belägen i hjärtat av det berömda Soho-distriktet, i New York. Denna händelse gav upphov till öppnandet av butiker i hela USA. Snart har grungesamlingar möjlighet att köpa europeiska fashionabla modekläder - butikerna på den kända etiketten är öppna i Paris, London, Milano och Madrid. År 2001 beslutade varumärkets skapare att utöka sin linje och skapar Marc by Mark Jacobs, som innehåller en linje av kläder, skor och accessoarer, som är ett budgetalternativ till den ursprungliga samlingen.

2006 för varumärket är markerat vid det år då sex dofter släpptes, bland vilka damernas hjärtan har vunnit kvinnlig parfym Marc Jacobs Daisy, men mer på detta i mer detaljer senare. Snart presenterar Mark världen med en rad barnskor och kläder som heter Little Marc Jacobs. Under 2008 produceras ett begränsat utbud av fantastiska dofter, varav inte bara vanliga modekvinnor men också många kändisar är galen.

Kläder Marc Jacobs

Fashion House Marc Jacobs skapar produkter som förkroppsligar kreativitetens frihet. Varje samling av varumärket är ett levande exempel på hur urbana mode ska se ut eller, som vanligt kallas den här stilen, supercasual. Varje skapelse av designern - högkvalitativa material, de senaste modetrenderna, särskild uppmärksamhet på detaljer och unik stil. Dessa är bekväma originalmodeller, sysade från dyra vävnader.

Om du pratar mer detaljerat om var och en av sina samlingar, till exempel för att skapa en vårsommers skönhet år 2018, blev genidesignern inspirerad av den multinationella New York-publiken. Här har du väskiga kofta, mer som herrkläder, överdräkter och eleganta aftonklänningar. Man kan inte låta bli förälskad i en neonformad anka och en loincloth väska - huvudtrenderna nästa år.

Och temat för höst-vinter mode-maestro samlingen var hip-hop kultur. Designern noterade att han i sin nya klädnad visade respekt för grundarna av denna genre, tack vare vilken vi har möjlighet att beundra den moderna gatan stilen. Så på kattwalkerna såg världen den gamla skolstilen på 80-talet och 90-talet: sportartiklar, pälsrockar, velourbyxor, retroskor, korta klänningar, axelväskor, massiva guldpendlar.

Klänningar av Marc Jacobs

Damkläder Marc Jacobs - det är alltid något extra, unikt och ingenting så. Om du älskar att stå ut i en folkmassa, ta en närmare titt på skapelserna i en New York-nugget. Hans klänningar är ett separat ämne, som du kan prata om i timmar. Till exempel, i kryssningssamlingen 2017, som återigen skildrade sig genom excentricitet och oordning, presenterades världen med ljusa kläder i nostalgiens anda. Luftiga sminkkjolar , ljusa utskrifter, snygga spetsmodeller, dekorerad med färgglada tryck - allt detta går runt huvudet.

Klänningar av Marc Jacobs

Jeans Marc Jacobs

Modehus Marc Jacobs upphör inte att skapa kläder som är hisnande. Trend jeans är förkortade modeller med effekten av färgblockering, med horisontella dragkedjor på knäna. Dessa är baggade jeans med ljust ränder, vilka stylister rekommenderar att bära med en utrustad klassisk blazer, "pojkvänner" med svart spets på sidorna, som tillsammans med en delikat genomskinlig blus ser ännu mer imponerande ut.

Jeans Marc Jacobs

Marc Jacobs Skor

Damskor Marc Jacobs - det är extravaganta stövlar på en stor plattform, avsedd för extraordinära personligheter. Detta är gamla skolskor, modeller i stil med grunge och glamrock. Detta är skönheten i designen som spårar viktorianska gotiska och punkestetik. Vad kan jag säga? Designerens skapelser är alltid olika. Det fanns en plats för skor, som den genomsnittliga personen inte skulle komma överens om för några pengar, men det finns också sådana modeller som kommer att dekorera bilden av vilken fashionista som helst, och bli sin skönhet.

Det är omöjligt att inte bli förälskad i lackläderstövlarna av svart, gråblå färg. Och hur tycker du om sammet mörka chokladfärgade båtar som kommer att dekorera kontoret och kvällens bild? Och de röda stövlarna på hårnålet kan omedelbart diversifiera något tråkigt outfit? Tillsammans med de kallande stövlarna på plattformen har Mark skor för dem som gillar saker med begränsad design - sandaler med smala spännen med en miniatyrdekoration i form av en elegant båge.

Marc Jacobs Skor

Marc Jacobs ballettskor

Ballett-mus Marc Jacobs - en av de mest älskade modellerna bland kunderna i detta framstående varumärke. Det är värt att klargöra att för några år sedan släpptes det av märket Marc Marcs Och låt detta ungdomsmärke upphöra att existera, modekvinnor slutar inte att beundra "musen". Förutom dem blir designaren inte trött för att skapa eleganta ballettplattor av mjukt pulverfärg, klassisk svartvitt, som påminner om skor i Chanel-stilen . Och hur tycker du om skarp skönhet med en massiv båge? Så du vill sätta henne på jobbet istället för obehagliga båtar, eller hur?

Marc Jacobs ballettskor

Marc Jacobs Skor

Damskor Marc Jacobs - något som kan charma varje tjej. Här är du och de klassiska båtarna mjuka rosa med ett öppet finger och tricolor mocka skönhet, som blir en riktig dekoration och perfekt avslutning av något outfit. Laconic design av sammet svarta skor med en snygg båge på framsidan kommer att komplettera kvälls- och affärsbenen. Vill du ha något ovanligt? Var uppmärksam på lackuppbyggnaden från Mark med en fasad massiv häl och en skarp tå.

Marc Jacobs Skor

Marc Jacobs Stövlar

Vinterstövlar Marc Jacobs - det här är en lågklassig klassiker och provocerande modernitet. I den gråhösten eller bleka vintern vill du ha något ljus? Här är apelsinlackade stövlar på en stabil häl, en hallonskönhet broderad med pailletter eller snövit glitter stövlar, där det är omöjligt att förbli obemärkt. Designern av varumärket älskar att överraska allmänheten, och därför kan han i sina skorskor se de stövlar som tidigare nämnts på en hög plattform.

Marc Jacobs Stövlar

Väskor Marc Jacobs

Ryggsäck Marc Jacobs, väskor, kopplingar, ministrar - det skapar bara inte en begåvad Marc Jacobs och hans lag. Alla produkter är fantastiska med sin design, och därför vill alla unga kvinnor fylla sin armé av tillbehör med detta underbara element i garderoben. I kollektionerna av varumärket kan du se populära loincloth-väskor, små lädermodeller, både fasthållna färger och skrikande nyanser, kroppspåsar som lätt passar alla väsentligheter.

Väskor Marc Jacobs
Snygga kvinnor väskor Marc Jacobs

Parfym av Marc Jacobs

Marc Jacobs Daisy är andar som personifierar ömhet och femininitet. Detta är en av de första dofterna som utvecklats av Alberto Morillas till ett modehus 2007. Om du pratar om hans anteckningar mer detaljerat, då:

Och det duftiga vattnet i Marc Daisy Jacobs Dream debiterar direkt morgonluften. Hon luktar av frukt och nyklippta blommor:

År 2009 skapade Marc Jacobs i samarbete med Jan Vasnier Marc Jacobs Lola - en elegant och romantisk doft:

Marc Decadence Jacobs såg världen för två år sedan. Denna parfym lockar uppmärksamhet inte bara med sin design, men också med sin enorma arom:

Marc Jacobs klocka

Damklockor Marc Jacobs är ett stilfullt och modernt tillbehör, vars första samling släpptes 2006 i samarbete med amerikanska Fossil. Marc Jacobs klockor är synonymt med ordet kombination av högsta kvalitet. De underlättar perfekt ägarnas delikata smak, hjälper till att uttrycka en individualitet. Är den perfekta färdigställningen av någon lookbook.

Marc Jacobs klocka

Marc Jacobs poäng

Marc Jacobs solglasögon tillverkas med moderna material. Dessutom möter de de senaste modetrenderna, där deras skapare presenterade sin egen stil (var ens utan det?). För många är de inte längre förknippade med street fashion , men med en strikt stil, sofistikering och lyx. I varje samling finns en plats för minimalistiska modeller och poäng, dekorerad med många dekorativa element i form av pärlor, fjädrar och andra saker.

Marc Jacobs poäng