Skjutskärm för badrum

För att skydda badet med en skärm är det mycket bekvämare och praktiskt att hänga en gardin, även med ett vackert mönster. Glidskärm till badrummet - stannar inte, blir inte våt och tvålvatten strömmar inte från det till golvet. Ta hand om henne är mycket lättare och lättare än bakom gardinen.

Om badrummet är kombinerat med badrummet delar skjutreglaget visuellt rummet i två zoner, och den som tar badet kommer att känna sig fri och bekväm. Dessutom kan skjutskärmen i badrummet fungera som en elegant inredning. Hon gör badet en riktig dusch .


Typer av skjutskärmar för badrummet

Badskärmar är gjorda av olika material, men de lämpligaste är glas och plast.

Plastmodeller - billigt, enkelt att montera, opretentiös i att ta hand om dem. Det vanligaste materialet som används vid tillverkning av skärmar för badrummet är polykarbonat.

Glas är mest föredraget för en skärm, eftersom det kan tjäna dig i många år utan att förlora dess egenskaper och bra utseende. Glaset passerar ljuset väl, så det finns inget behov av ytterligare belysning på badrummet.

Glasdörrar är mycket dyrare, men de är hållbara. Glasskärmens estetiska egenskaper bidrar till god efterfrågan på dem. Gör det inte

Det är värt att oroa sig för att glaset kommer att bryta eller spricka. I dessa skärmar installeras ett slagbeständigt härdat glas vilket tål höga belastningar. Till salu är skärmar med matt, tonat och transparent glas.

Skärmarna har en skjut- eller svängmekanism.

Tredelad glidande badskärm

Bad installerade i nischen är det väldigt bekvämt att utrusta en tvärsnittskärm. De är huvudsakligen gjorda av glas. Valet av material är baserat på dess egenskaper, som anges ovan.

Tvärsektionsskärmar (glidskärmar - dragspel) - det här är perfekt för ett badrum. Förutom funktionalitet, det vill säga uppfyller dess direkta syfte, är dessa skärmar väldigt vackra. En mängd olika färger, nyanser och prydnadsföremål som är tillgängliga nu kan inte bara glädjas: rosor, lotus, liljor, fjärilar, japanska motiv. Det finns skärmar med landskap, bilder av olika städer, målningar och monokroma modeller. Det finns också skärmar med hyllor på baksidan för olika kosmetika och tillbehör.