Höstens mode 2013

Varje fashionista är viktigt att veta vilka produkter som är mest relevanta och populära under den kommande höstperioden. Mode säsong höst-vinter 2013-2014 har sina nuvarande trender, bakom vilka är att följa och ta hänsyn till dem, att alltid vara i en trend.

Modetrender hösten-vintersäsongen 2013-2014

Den första snygga dammodan i höst är en sammet klänning som är halva längden. Modeller av sådana sammet klänningar presenteras i ett stort antal nya höstsamlingar från de mest kända designersna. Det är den här trenden, som är full av känsliga sammet klänningar i golvet i de mest mångsidiga nyanser, skapar den största trenden på kvällsmodell.

Även i den nya säsongen är det modigt att betona boudoir-stilen. Dekorera din garderob med spets och genomskinliga klänningar, dekorerad med guipure, silke och chiffonginsatser. Höstens mode på dessa klänningar är inte första gången att erövra podier. Dessa produkter kan ha en annan stil, såväl som målgruppen, men alla designers kom överens om samma uppfattning - att sådana kläder måste vara i höst-vinter garderober.

En annan populär trend är grunge stilen , som främst presenteras i höstens gatumode. Ett stort antal modedesigners, särskilt på show i London, visade sitt rasande intresse i den här riktningen. Alla modeller som visade nya kläder på sig blev liknade ungdomar från 1800-talets 90-tal. Bara vid denna tidpunkt fick denna klädstil ett otroligt svar från upproriska och maximalistiska personligheter. Under denna stil måste du välja rätt skor. Modellen i höst för skor skiljer sig väsentligen inte från tidigare årstider, det enda som kan noteras är designers kärlek för mycket höga stövlar och småklackar.

Designers glömmer inte om texturerna, som under den kommande säsongen är komplexa och voluminösa. Den nya säsongen tar med sig intressanta klänningar med olika volymetriska mönster, vilket uttrycker en mängd otroliga metoder för att skapa produkter. Den kan vävas med metallgängor, applikationer med hjälp av läder och rhinestones, olika stickade föremål och perforerade mönster.

Mode hösten 2013 och färger

Vilken färg är på mode i höst? Den första populära nyansen i listan över de mest fashionabla färgerna är den kungliga blåen. Ett sådant vågat och rikt färgschema är ett perfekt val för kalla dagar. Modellers tog ljuset i denna färg till högsta nivå. Om du vill vara i en trend i höst, var noga med att fylla i garderoben med en ljusblå klänning.

Nästa i listan över popularitet är apelsin och fuchsia. Nyligen har det blivit modernt att kombinera kalla och varma nyanser och de flesta modeformgivare dekorerar sina eleganta och begränsade samlingar med olika kläder av varma och ljusa färger.

En ny och ny kombination av den kommande säsongen kommer att vara föreningen av absolut motsatta färger - kall och strikt violett med en ljus och rik orange. I denna outfit kan du lägga till en tredje färg, den idealiska versionen av denna kommer att vara en vinodling. Var uppmärksam på de ljusa nyanserna av päls. Färgen på sådana kläder kan vara mycket varierande, men under den kommande säsongen - desto ljusare, desto bättre och mer modernt. Det är även möjligt att kombinera flera mättade nyanser i en pälsprodukt.

En oersättlig klassiker är gamma av svarta och vita färger, så de flesta höstsamlingar presenterades i detta monokroma.