Manikyr med rhinestones - ett urval av nya idéer om nagelkonst med ett foto

Kvinnor av mode letade alltid efter sätt att dekorera sitt utseende och göra den mer attraktiv, original, utsökt. På modernt sätt blev en vacker design av naglar, kompletterad med en gnistrande inredning, ett populärt verktyg. En manikyr med rhinestones är en win-win-metod för att lägga bländning till vilken bild som helst.

Manikyr med rhinestones 2017

Under den nya säsongen används vacker dekoration alltmer i någon form av nagelkonst . Kristaller används i valfri storlek, färg och i olika kombinationer. Men stilisterna skilde tydligt de tillåtna varianterna i vardagliga och eleganta. Manikyrens idéer med rhinestones är olika för plåtens specifika form och längd. Ägare av långa klor kan fritt fantasera både med en rik placerare och en lakonisk prydnad. Och modekvinnor, med en naturlig kort form, är det bättre att minska glädjen och göra med flera tillbehör.

Manikyr med rhinestones 2017

Rhinestones på naglarna - trender

Glittrande stenar under flera årstider kommer inte fram ur trenderna inom nagelindustrin. Naglar med strass har blivit en universell lösning, både för en smart bild och för varje dag. För att understryka den raffinerade smaken och dess överensstämmelse med modetrender är det dock viktigt att förstå vilken design som är karakteristisk för en viss stil:

  1. Kvällstil . Speciellt det faktiska valet av glänsande stenar och skåror kommer att kombineras med en utsökt outfit. På modeshow i år insisterar stylister på en rik och överdådig inredning i kvällsstil.
  2. Idéer för ett bröllop . Alltid lämplig blank yta var för den romantiska bilden av bruden. I 2017 kombinerar den eleganta designen små pixies och stor inredning med mjuka nyanser av lack, tredimensionell akrylgjutning, spetsmönster och klassisk nagelkonst av vit eller fullfärg .
  3. Design för varje dag . För dagliga bågar är det viktigt att använda mousserande ytbehandlingar måttligt. Men modekvinnor, vars vanliga stil alltid präglas av uttrycksfullhet och lockiga beslut, är det tillåtet att dekorera handtag med småsten i stor skala.

Svart manikyr med rhinestones

Den obestridliga trenden under alla årstider var beslutet med en vacker finish på en mörk bakgrund. Det bästa valet för sådan nagelkonst är svartlack. I år är mycket populär färgdekoration på svartvita naglar av en mörk klassisk nyans. Älskare av originalidéer stylister erbjuder olika designelement av negativt utrymme, fördelning av hål eller randar av kanten. Irreproachable och samtidigt ser snyggt ut en svart matt manikyr med rhinestones.

Svart manikyr med rhinestones

Manikyr med fjärilar och rhinestones

En modeinnovation i begreppen spikindustrin år 2017 var ett ensemble stenar med bilden av fjärilar. Denna lösning visar perfekt femininitet och romantik. I mode, en mild manikyr med pastor i pastellfärger - mynta, persika, citron, lavendel. Ovanligt ser fjärilmönstret direkt ut från kristallerna. Sådan inredning är lämplig för en monofonisk beläggning, bättre än svart eller vit. Den eleganta eller bröllopsbilden kommer att komplettera den ursprungliga ljusdesignen med gnistrande inredning och kladdiga fjärilar, både på tallrikarna och fingrarnas övre phalanges.

Manikyr med fjärilar och rhinestones

Manikyr av kattens öga med rhinestones

Den mystiska och mystiska stilen i form av en kattöga har blivit ett populärt val för flera år sedan. På modernt sätt är det viktigt att belysa en sådan idé, både på en matt beläggning och blank. Under 2017-säsongen var en snygg lösning tillsatsen av gnistrande kristaller på ett lock med en vertikal eller diagonal fläckremsa. En vacker manikyr med rhinestones är mer expressiv och attraktiv utseende i mörka djupa färger - blå, smaragd, marsala , plommon.

Manikyr av kattens öga med rhinestones

Manikyr med rhinestones och bouillon

Mycket eleganta och utsökta stenar ser ut i kaviar design. Ett universellt val som passar alla kombinationer kommer att vara en silverfärg i kombination med transparent soppa. "Kaviar" kan användas i stor skala, vilket kommer att göra konstruktionen en accent i bilden, eller lakoniskt på flera bitar runt kristallerna eller på ett separat finger, vilket är mer typiskt för den dagliga stilen. De bästa idéerna med en färgdekor på de nya testerna demonstrerades av en vit manikyr med rhinestones och bouillon. I detta fall topiskt matt beläggning eller tillsats av pearlescent glöd.

Manikyr med rhinestones och bouillon

Ljus manikyr med rhinestones

Kristaller och stenar - en fashionabel yta inte bara för elegant bländande stil, men också chockerande kontrasterande bågar. Den glittrande inredningen ser väldigt vacker på en ljus bakgrund och en rik beläggning av djupa toner. I mode, en kombination av flera paletter och enfärgslösningar. Utvecklingen av den nya säsongen var sommarfärger - gul, orange, grön, ljusgrön. Ett populärt val kommer att vara kalla färger - turkos, lila, havsvåg, dammig lila. Men stylister erbjuder också universella lösningar som har fått otroligt berömmelse i den nya säsongen:

  1. Röd manikyr med rhinestones . I vilken stil som helst kommer bilden och kombinationen av ljus feminin färg inte att vara överflödig. I ensemblet med glänsande kristaller kommer denna design att lägga till sexualitet och beslutsamhet till sin ägare.
  2. Blå manikyr med rhinestones . Sky-paletten har fått en mycket hög popularitet, inte bara i kläder, men också inom nagelkonsten. De mest snygga idéerna representeras av en kombination av mattlack med färglösa eller silverstenar och en blank yta av flera nyanser av blått med en färgad inredning.
  3. Manicure ombre med rhinestones . Under den nya säsongen är stylister mycket intressanta dekorerade med stenar och kristaller av regnbågsövergångar. Älskare av gradienter mästare erbjuder den verkliga röd-orange sortimentet i ensemblet med strass av olika storlekar.

Ritning med rhinestones på naglar

Om du letar efter ett extra, unikt alternativ som motsvarar de nya trenderna i nagellaket, bör du vara uppmärksam på idén om vackra bilder med stenar. I mode, alla mönster från rhinestones på naglar - från primitiva blommor och bukar till färgglada insekter, storskaliga ämnen och volymetrisk geometri. Mycket vackra och ovanliga ser glittrande abstraktioner och ornament i indisk stil. Originella idéer representeras av bilder av logotyperna av kända märken - Chanel, Versace, Nina Ricci och andra.

Ritning med rhinestones på naglar

Frostat manikyr med rhinestones

Täckning utan glansig glans har blivit ett universellt val, vilket vinner tack vare noggrannhet och laconism, oavsett färg. Dekoration med glänsande tillbehör kommer att vara ett snyggt tillägg, vilket kompletterar bristen på attraktiva höjdpunkter. En sådan inredning utesluter dock inte den populära kombinationen av matt och glansig lack, glitter och glitter, gjutning och flytande stenar. Med andra ord, tillbehör är universella inte bara för design, men också för andra slags dekor av nagelplattor. Och de mest populära idéerna representeras av sådana lösningar på:

  1. Monokrom manikyr med rhinestones . Den enklaste, men väldigt vackra, anses vara en färgfärgbeläggning. I detta fall är mättade djupa nyanser och färgad inredning eller metallfragment för guld, silver, brons välkomna.
  2. Enligt Feng Shui . Stilfullt val av ett anonymt finger kan göras direkt med stenar och fyller hela nagelplattan. Men mer original och attraktiv är valet av kontrasterande lack eller gnistrar, vilket gör att du kan lägga gnistrande tillbehör till andra fingrar.
  3. Matt design med pulver . I vilken matdesign som helst har akryl pollen alltid ansetts lämpligt. Men i idéer med kristaller insisterar stylister på att dekorera efterbehandling av olika fingrar.

Lunar Manicure med Rhinestones

Brunnarna har blivit ett populärt alternativ, som representeras av en mängd olika variationer. Strålande tillbehör kompletterar de mest populära idéerna. En enkel lösning som enkelt kan implementeras hemma är fördelningen av hålet direkt till stenar. Om du inte förföljer mättnaden i nageln, kan kristallerna läggas lakoniskt till en eller två fingrar eller att dekorera halvcirkellinjen. Intressant, se vackra naglar med strass med en kombination av kontrasterande lacker. Och för att presentera en excentricitetskonst, kommer det att hjälpa icke-standardiserade former av hål - en triangel, en pyramid, en torg.

Lunar Manicure med Rhinestones

Fransk manikyr med rhinestones

En klassisk universell nagelkonst med en remsa som lyfter fram nagelkanten, lämpar sig för vilken bild som helst och stilfullt utsmycker utseendet till även de mest blygsamma kvinnorna i mode. I mode fantasyvarianterna med färgad lack, kompletterad med både monofoniska och flerfärgade stenar. Förlorade inte popularitet och en standard manikyrjacka med rhinestones på naglar med en vit rand och fullskalig bas. Kristallerna kommer att ge en originalidé av den kombinerade franska nageln och hålen. Och mättnad och bländande i bilden hjälper till att uppnå markeringen av kanten av småstenarna själva.

Fransk manikyr med rhinestones

Manikyr med rhinestones för korta naglar

I den nya säsongen rekommenderar stylisterna inte att belasta en kort längd med en rik och storskalig mousserande inredning. Om du väljer den här finishen bör du ta hand om den snygga formen och justeringen av nagelplattan. Överdriv det inte med fördelningen av småsten - tillräckligt för att dekorera en maximal två fingrar. Faktiskt för kort längd kommer det att vara ljust, pastell och full lack. Den mest fashionabla var en rosa manikyr med rhinestones, särskilt en matt finish. En lyckad blankett är en mjuk torg.

Manikyr med rhinestones för korta naglar