Makeup av Sophia Loren

Med tanke på ikonen för Sophia Lors stil för alla år av hennes filmarbete, kan det med säkerhet hävdas att hon hade en viss bild av sig själv som bär det främsta målet med mode - elegans och stil. Och kärnan är enligt hennes mening inte i de dyraste kläderna, men i valet av kvalitet, färgklädsel, livsstil och självuttryck. Sophies ställning är att någon kvinna som vill se elegant och smakfullt borde gå till en klädaffär med en absolut ackumulerad mängd med utgångspunkt i hennes maximala ekonomiska möjligheter. Det betyder att det inte är nödvändigt att ha en stoppad garderob i din lägenhet med kläder, men det är nog att ha några bra kläder som motsvarar flickans livsstil, men de är av hög kvalitet, matchade i färg och smakfullt.

Makeup i stil med Sophia Loren

Talar om sminken av Sophia Loren är det omöjligt att inte hämta hennes huvudfraser om en kvinnas skönhet. Hon sa att någon representant för det svagare könet, med omsorg om sig själv, över åren från en ful kvinna kan bli en vacker svan och vice versa, ha skönhet från naturen, det är väldigt lätt att förlora henne utan att ta hand om sin externa data.

Enligt Sophia Loren är en av de viktigaste reglerna för framgångsrik smink en hälsosam och stark sömn . Men det som skådespelerskan alltid gillade att fokusera på är ögonen. Sophia Lorens gröna ögon, som hon alltid stressade med pilar i kattens utseende, hennes ögonbryn lyfts upp och målas med en mörk penna, hennes ansikte har en naturlig färg, persikorör, läppstift är alltid mjukt och alltid utan pärlemor.

Ögonmakeup Sophia Loren

Kärnan i Sophia Lorens makeup är alltid hennes mörka ögon, med uttrycksfulla tjocka pilar och lockiga ögonfransar, målade på toppen och botten. Dessa ögon reducerade många män till sin öppna sensualitet.