Lady Gaga köpte ett nytt hus och kommer att bli ensamstående

Pausen med Taylor Kinney tvingade Lady Gaga att ompröva sina familjevärden. Sångaren, som var uppvuxen i den katolska tron, erkänner nu möjligheten att ett barn är född. Förresten hade hon redan börjat twist hennes familjen boet genom att köpa ett hus på Hollywood Hills.

En lyckad transaktion

Förra veckan blev 30-årige Stephanie Germanotta ägare till herrgården som tidigare tillhörde Frank Zappa. Huset, som ligger i det prestigefyllda området Los Angeles, köpte Gaga för 5,25 miljoner dollar från musikerens barn.

I det nya rymliga hemmet med ett område på 650 kvadratmeter, där det finns en inspelningsstudio, avser sångaren inte bara att söka inspiration för att skriva nya låtar, men också för att höja barn.

Önskar att bli en mamma

Enligt Western media har Stephanie blivit desillusionerade med män och vill inte längre spendera energi på att skapa stabila relationer med målet att skapa en familj, för hon är säker på att de som vanligt kommer att sluta i en "pshik".

Läs också

Enligt insideren är nu Miss Germanotta, som är katolsk, villig att spendera all sin energi på bara en person - hennes framtida barn.