Kjol med krage

På 80-talet av 1900-talet var vecken på kjolen karakteristiska för modeller upp till knäet. Modernt mode erbjuder olika längder - från mini till maxi. Så tjejer med någon figur har mycket att välja mellan.

Egenskaper av en fashionabel veckad kjol

Counter folds kan ses på sådana modeller som en kjolpenna, en kjol-tulpan, en kjol-ballong. En kjol med en vik fram eller bak, har oftast en rak klippning, och på bredare kjolar kan veck läggas över hela tyget.

Kjolen med en motvikt framåt ser väldigt intressant ut och passar bra för kvinnor med figuren "äpple". Det kommer att locka uppmärksamhet mot smala ben och distrahera från en obalans mellan de övre och nedre delarna av bagaget. Du kan även välja ett kort alternativ.

En lång kjol med krage veckar ser bra ut på slanka och långa tjejer.

Med vad ska man ha på en kjol med motvikter?

Fällan kan vara ganska mångsidig - bred och smal, sys från mitten av låret eller från midjan. Flera alternativ för harmonisk införande av liknande modeller i utseendet:

  1. Kjolar av lätt tyg kombineras med toppar av samma material. På ben är det bättre att sätta på sandaler på ett hårnål eller en häl.
  2. En rak kjol med en veck i framsidan används ofta för att skapa kontorsdrag i kombination med en vit skjorta , blus och jacka. En mer extravagant bild erhålls om du sätter på en genomskinlig blus och en strikt jacka.
  3. Utan tvekan är klassikern av genren en uppsättning av kjol med en vik och en turtleneck.
  4. Om du är ung, då har du råd att vara en liten skolflicka. Skolestilen förkroppsligar en rutig kjol med veck, en monofonisk skjorta med slips och knästrumpor.
  5. Eftersom designers erbjuder kjolar med en vik i olika material, inklusive läder, stickade, kan de kombineras med pullovers och tröjor.