Kvällskor med en genomsnittlig häl

Om kvällen ska vara lång och dynamisk, men det är inte värt att offra komfort, och det är bättre att hämta kvällskor på en medelhälge. Hårnålen ser naturligtvis fantastiskt ut, men få kvinnor kan skryta med förmågan att gå på det, inte det att dansa. Dessutom är en högklack inte allt. Om benen är korta eller med fulla vrister eller för hög tillväxt, kommer eleganta skor med en genomsnittlig häl att se mycket mer harmonisk ut.

Damskor med en genomsnittlig häl - ett sätt för komfort

I denna säsong föredrog många designers en kollektion av skor på en låg och medelhög häl. Den första satt tonen i vårsamlingen av Louis Vuitton och Missoni. Det allmänna humöret togs upp av sådana märken som Givenchy, Nina Ricci, Donna Karan och andra. Men designarna i Chanel Fashion House innehåller nästan alltid i sina samlingar en serie kvällskor med låga hälar. Förresten, om du analyserar kollektionen av skor under de senaste åren, kan du alltid hitta ett par märken som har föredragit bekvämligheten och bekvämligheten hos en genomsnittlig häl.

Det är värt att notera olika modeller. En bekväm sko och en lågklack gör skor älskade av nästan alla, så det bärs för alla tillfällen. Det är därför det finns många varianter av sådant skodon, såväl som material, varifrån den tillverkas.

Fördelarna med en genomsnittlig häl