Kate Winslet och Justin Timberlake fick inte gå på den röda mattan av premiären av filmen "Miracle Wheel"

Inte tidigare hade allmänheten smält historien med Harvey Weinstein, som Hollywood skakade en annan sexskandal. I sexuella trakasserier anklagade chefen för Amazon Studios Roy Price. På grund av vad premiären av Woody Allen drama "Wheel of Miracles", som producenten sponsrade, bestämde sig för att hålla utan en röd droshky.

Weinsteins "effekt"

I slutet av förra veckan meddelade dottern till den ökända science fiction-författaren Philip Dick sexuella trakasserier från chef för produktionsavdelningen i Amazon Studios. Aiza Hackett (verkställande producent och underordnad av den anklagade) rapporterade att Roy Price avskedade händerna och beströdde att erbjuda sitt sex, inklusive analsex, ignorerar hennes vägran och argumentet att hon var lesbisk. Före förtydligande skickades priset till tvångsresa.

Harvey Weinstein och Roy Price

Utan det vanliga omfånget

Evenemanget påverkade världspremiären Woody Allens "The Wheel of Wonders", med huvudrollen Kate Winslet och Justin Timberlake, som hölls på lördag vid New York Film Festival.

Händelsen av den här nivån är vanligtvis åtföljd av en färgstark fotografering i närvaro av journalisters närvaro, men mot bakgrund av de senaste händelserna beslutades det att rulla röda mattor och inte samla in en massa fans som var angelägna om att överväga deras avgudar.

Justin Timberlake, Kate Winslet, Juneau Temple och James Belushi på festivalens scen

är ödmjuk

Den 36-årige Justin Timberlake i en svart kostym tre, 42-årige Kate Winslet i en lyxig klänning med färgstarka broderier, Woody Allen och andra deltagare i skytteprocessen, inklusive skådespelarna Juneau Temple och James Belushi, fotograferades mot väggen i Lincoln Center, festival.

Justin Timberlake, Kate Winslet, Woody Allen, Juneau Temple, James Belushi på premiären av "The Miracle Wheel"
Kate Winslet och Justin Timberlake
Keith Winslet
Kate Winslet och James Belushi
Kate Winslet och Juneau Temple
Läs också

För övrigt, bara tack vare journalister i tjänst vid ingången, kan tittarna beundra Kate Winslet med sin man Ned Rocknroll och Justin Timberlake med sin fru Jessica Biel. Under andra omständigheter skulle gifta par säkert ha ställt sig på den röda mattan.

Justin Timberlake och Jessica Biel
Kate Winslet och Ned Rocknroll