Taylor Swift och Tom Hiddleston har svalnat till varandra och ligger nära avskiljning

Senast kom inte namnen på Taylor Swift och Tom Hiddleston ut på tidningarna på tidningarna. Med tiden, när alla är vana vid det faktum att de har en roman, har deras personligheter upphört så mycket att intressera journalister, men idag har pressen information som Swift och Hiddleston är nära att avskilja.

Slutet på en passionerad roman?

Efter 4 månader av turbulenta relationer, verkar det, Taylor och Tom började svalna till varandra. Det ryktas att felet var arbetsschemat, vilket inte sammanfaller med stjärnorna. I nätverket dök upp en intervju med en insider, lite klargjorde situationen:

"Taylor och Tom älskar varandra, men deras förhållande, som alla andra, behöver ladda. På grund av det faktum att nu Hiddleston deltar i filmen av Torah i Australien, och Taylor arbetar i USA, ses de väldigt sällan. Flickan är väldigt upprörd. Hon vill ha ett romantiskt förhållande, så Tom skulle vara runt, ge hennes tecken på uppmärksamhet, men det är omöjligt. Oavsett förhållandet, men för Hiddleston kommer i första hand alltid att stå på jobbet. "

Enligt informationen som kommer från källan var det hans arbete som gällde det senaste telefonsamtalet mellan Tom och Taylor. Här är vad Hiddleston berättade för sin flickvän:

"Jag kan inte ge våra relationer mycket tid till nackdel för min karriär. Ibland tycker jag att Bond-rollen, som jag behövde så mycket, inte fick jag bara på grund av vår roman. "

Efter att ha hört Swift tappade mottagaren. Nu är hon mycket förolämpad och förolämpad. Taylor väntar på ursäkt, men Tom har inte bråttom med dem. Enligt vänner, om skådespelaren inte går först till mötet, kommer deras romantik att sluta.

Läs också

Taylor och Tom - kärlek vid första ögonkastet?

Swift och Hiddleston träffade våren i år på Ball of the Institute of Costume och från det ögonblicket skilde sig nästan aldrig. I pressen skrev de inte bara om kärlek vid första ögonkastet, men också om att deras roman är ordnad. Nu när Hiddleston lämnade bilder till den andra änden av planeten försöker Taylor fortsätta att visa ett passionerat förhållande, men Tom gillar det här mindre och mindre.