Reinkarnation av själen

Idag är möjligheten till reinkarnation av själen fortfarande ifrågasatt. Skeptiker säger att detta är omöjligt, men från tid till annan verkar människor som hävdar att de kommer ihåg händelserna i sitt tidigare liv. Vissa studier, som främst utförs av professorer i parapsykologi, talar om fantastiska upptäckter. Men trots deras ansträngningar och insamlade bevis är frågan om huruvida reinkarnation existerar fortfarande löst parapsykologer och skeptiker på olika sätt. Den första ger argument och verkliga fall - medan de senare argumenterar för att detta är en bedrägeri och provokation.

Reinkarnation: bevis och fall

Reinkarnation är en bro mellan ett tidigare liv och en framtida (eller verklig) en. Hittills har det inte varit mycket publicitet där folk skulle beskriva processen, men de som kom ihåg sina tidigare liv - tusentals. En vetenskapsman från USA kunde till exempel samla in bevis på 2000 verkliga fall av själens överföring . I detta fall kan termen "reinkarnation" betraktas som en möjlighet för en person att återkalla sitt tidigare liv.

Ofta än inte hade personer som kom ihåg sina tidigare liv haft något ovanligt märke på sina kroppar sedan födseln. Till exempel, ett barn som föddes med ett ärr på ryggen av nacken, kom ihåg att han hade dödats i ett tidigare liv med en yxa och beskrev grovt byn där det hände. Detta territorium hittades och det upptäcktes att en sådan tragedi hade ägt rum, och platsen för påverkan måste vara exakt var pojken hade ett ärr.

Ofta finns det människor som plötsligt återkallar ett gammalt engelska eller annat gammalt språk, och talar det enkelt och observerar de uttalande normerna för de år som deras reinkarnation tidigare hörde till. Sådana fall bevisas genom en språklig undersökning.

Vad är karakteristiskt talar många barn från två till fem år om sina erfarenheter från det tidigare livet, men inte varje gång du kan hitta verkliga bevis.

Reinkarnationens hemligheter

Multipel födelse av en och samma själ i olika kroppar kallas reinkarnation. Odödlig Ande och själ, genom att ha levt ut ett liv, passera genom en annan. Man tror att reinkarnationer inte är oändliga.

Enligt en av teorierna finns det 12 cirklar, som var och en har 12 reinkarnationer. De motsvarar 12 tecken på det östra horoskopet och följaktligen 12 tecken på zodiak. Totalt 144 inkarnationer på olika platser av jorden.

Under inkarnationen finner själen en annan livserfarenhet, som löser sina karmiska uppgifter. Om efter 144 reinkarnationer inte andan löser dem, förstörs den. Du kan dock sluta reinkarnera innan du har rensat karma och har löst alla dina karmiska uppgifter före de 144 inkarnationerna och förblir för evigt i himlens rike.

Reinkarnationens lag säger också att en person i vart och ett av åren kommer att födas under varje tecken på zodiaken, såvida inte hans reinkarnationer upphör tidigare.

Det är fortfarande svårt att förstå hur reinkarnation inträffar och var själarna är och väntar på deras nya inkarnation. På detta konto Det finns olika åsikter - vare sig själen går igenom en del städning, eller bara väntar på sin tur.

Reinkarnation av själen vid födelsedatum

Det finns en massa speciellt esoterisk litteratur som beskriver karma och reinkarnationens lagar. Du kan till exempel använda det här sättet:

Om du är på ett horoskop, till exempel fisk (nummer 3) och en orm (under nummer 6), multiplicerar du numren 3 * 6 = 18, du har den 18: e reinkarnationen.

Förstå deras uppdrag kan uppmärksamma sina typiska problem och deras hobbyer. Försök att följa dina talanger och bosätta sig, i stället för att undvika svårigheter, och lösa dina karmiska uppgifter lättare.