Känna till killens föräldrar

Många tjejer väntar på denna dag med stor otålighet. För många är det nästan det viktigaste i ett förhållande att lära känna killarnas föräldrar . När allt kommer omkring, om din älskare bestämde sig för att ta ett sådant steg, visar det sig att ditt förhållande har nått mognad. Det är, vet att han har seriösa planer för dig.

Låt oss titta på de här komplicerade frågorna tillsammans: hur exakt ska den första bekantskap med killens föräldrar äga rum, hur tjejen behöver bete sig etc. Det viktigaste är nu att göra ett bra första intryck på sina föräldrar. Och som du vet är det första intrycket nyckeln till din framtida framgång.

Känna till killens föräldrar - de viktigaste tipsen

1. Kom ihåg att de flesta av dina ansträngningar borde riktas till sin älskade mammas charm. Utan tvekan, den främsta far i familjen. Men i många fall är hans åsikt om den framtida svärsonen baserad på hans hustrus intryck av henne.

Förkasta tanken att föräldrar ska vara begåvade med en souvenir. Om din älskade mor är en typ av särskilt vaksamma människor, så kommer hon i en sådan gåva att se ingenting annat än rättvis mutor från din sida. Som ett resultat av detta kommer hon, under hela mötet, att börja söka i dig de brister som du enligt hennes mening försökte stänga med en gåva.

2. Den andra anledningen till att du inte borde ge någonting till sina föräldrar är att du helt enkelt inte kan glädja dig åt dina smakpreferenser. Och i slutändan kommer du att bli anklagad för antingen smakbrist eller försök att blinka med dina pengar.

Gåvor ges bäst när du är nära hans familj och kommer enkelt att kunna identifiera de gåvor som omedelbart kommer till deras smak.

3. Så snart du går in i sin föräldrahem, kommer ett leende från dina läppar inte att försvinner omedelbart. Även om de möter oväntad kyla för dig, försök att vara vänliga. Kom ofta ihåg att ditt leende hjälpte dig att charma din älskare på ditt första datum. Det är inte uteslutet, när det gäller det första besöket hos sina föräldrar, att ett leende hjälper till att dölja skammen från sin mammas blick.

4. Bekännelsen av tjejen med föräldrarna till killen, troligtvis, det kommer inte att göra utan en fest. Böj inte pinnen med användning av glas vin. Glöm inte att moderigt ta hand om bordet för din älskare. Således kommer du att ge förstå sin mamma att han från hennes händer kommer att passera in i inte mindre kärleksfullt.

5. När du svarar på frågor om dina planer för livet, försök att ge sådana svar, vilket skulle vara en bra tråd i samband med en kärleks intressen.

6. Om du blir frågad om din familj, oavsett vad, beskriv det som om det var bäst i världen.

Det viktigaste att komma ihåg är att när du kommer till ett sådant viktigt möte, ta med dig naturlighet, glöm inte stolthet och elakhet hemma, och sedan är du lyckad med att bekanta dig med dig.