Hylla för skor

När vi bygger ett hus eller en lägenhet, kommer vi komma ihåg hyllan för skor, troligen, senast. Men utan denna lilla men mycket viktiga detalj i hallens inre kan vi inte göra det. Du kan bygga det själv, men du kan köpa det i specialiserade möbelaffärer. Designers håller takt med tiden och erbjuder oss ett brett utbud av mönster från olika material.

Typer av hyllor för skor

Oavsett vad hyllan till skor är gjord av, kan den vara öppen eller stängd. Varje alternativ har sina egna fördelar och nackdelar. På öppna strukturer andas andan och det är dess plus, och samtidigt är det täckt av damm, och detta är dess minus. Dessutom, om hunden lever med dig, är frestelsen att dra av nya skor från den öppna hylla och tugga dem, för stor. Men det är mycket bekvämt när gästerna kommer.

Om du fortfarande inte vill visa dina skor till alla som kommer in i huset, är det bättre att stanna vid den stängda versionen av skon. Och det är ännu bättre att köpa båda typerna av hyllor. En kommer att fungera som lagring för skor, och den andra för daglig användning.

Innan du köper, tänk noggrant på vilken variant av placering av skor och skor som du passar bättre, horisontellt eller vertikalt, i de så kallade slimsystemen som har flikar. Den senare är bara perfekt för små rum.

Om du inte kan undvika en stol i korridoren och samtidigt inte vill rota upp överrummet möbler, bara rätt att köpa en hylla för skor med sittplats. Sätet kan användas för det avsedda ändamålet eller anpassa det som ett ställe för små saker som alltid är praktiska att ha till hands när du lämnar huset.

Hylla material

Mycket snygg ser ut en hylla för skor av naturligt trä. Ofta innehåller en uppsättning möbler för korridoren skåp eller skåp speciellt utformade för detta ändamål. Du kan köpa horisontella hängande hyllor eller en modulär typ som ser original på väggen diagonalt. Och hur många positiva känslor barnet kommer att ha när han ser sina personliga hyllor på skor! Vid tillverkning av sådana saker är ovanliga designbeslut ständigt beundrade och förvånad.

Om det behövs kan du köpa ett träskåp i klassisk stil och en enkel mobilversion eller bräda med slitsar för skorstrumpor.

Ursprungligen, tack vare öppningselementen, finns en metallhylla för skor. Det finns många alternativ, inklusive för att lagra stövlar med långa bootlegs. Modulära konstruktioner, både golv och gångjärn, är mycket praktiska, vilka vid behov är fästa direkt på dörren. Hyllorna är gjorda av glas, metall eller trä . Om du bestämmer dig för att köpa en hylla av metall, är det bättre att välja ett förkromat alternativ.

Smidda hyllor för skor, beställda, dekorera alla hem. Det viktigaste är att det är tillverkat av kvalitetsmaterial. Ännu vackrare kommer att se en sådan hyllplan i ett par med en annan smidd produkt.

Men plasthyllorna för skor är mindre hållbara och attraktiva i utseende än trä och metall. De är lämpliga att använda för att torka skor eller sätta på dem smutsiga skor eller stövlar.

Många väljer hyllor för skor i garderoben. De kan vara stationära eller förlängda. Vinylbeläggning, om det finns en, gör det möjligt att sätta även våta skor i garderoben. I garderoberna på korridoren finns vanligen öppna eller stängda sektioner för lagring av skor. Även om det fortfarande finns en tvist, kan du lagra skor tillsammans med kläder.

Skoshyllan kan tillverkas av MDF eller en kombination av flera material. Den senare gör det enkelt att matcha det med rummets stil

.

Hur man bäst kan lagra skor, köpa en hårtork eller hylla, det är upp till dig.