Hur man väljer en penna för ögonbrynet?

I den kosmetiska väskan av varje modern kvinna bredvid tonalmedel och läppglans finns alltid en penna för ögonbrynen, vilket är en viktig komponent i harmonisk smink. Att funktionerna i ditt ansikte ser inte för hårda eller till och med vulgära, det är väldigt viktigt att välja rätt pennafärg. Det finns några enkla regler som du behöver komma ihåg när du går ut för ett köp.

Hur man väljer färg på ögonbrynspennan?

Först bör du bestämma din färg , med hänsyn till färgen på hår, hud och ögon. Blonda tjejer borde välja en penna för ögonbrynen som toner mörkare än hårets färg och flickor med mörkt hår måste vara uppmärksamma på penna, vilket kommer att vara en nyans ljusare än den ursprungliga färgen på hörlurar.

Hur man väljer den rätta ögonbrynspennan för eventyrflickor?

Ljusbrunt hår har många nyanser, från kall ashy till varmt vete. Detta bör beaktas när du väljer färg på ögonbrynspennan. Dessutom är ögonfärg och hudton viktig. Vi erbjuder flera alternativ:

 1. Om ditt hår är rättvist och dina ögon är bruna, välj en penna med en brun nyans.
 2. Kvinnor med en gyllenblond hårfärg och gröna ögon kommer att närma sig en penna ljusbrun eller beige.
 3. Om du har en mörkhårig hud och mörk hud, köp en pennkaka med choklad eller kopparskugga.
 4. Ägare av askbrunt hår med blå eller grå ögon bör vara uppmärksamma på en ljusgrå penna.
 5. Rekommendera starkt inte de vackra skönhetsskönheterna för att måla ögonbrynen i svart eller mörkbrun penna. Ögonbryn av denna färg kommer att ge ditt utseende överdriven rigor och bilden - absurditet.

Hur man väljer en penna för ögonbrynens brunett?

Natur generöst begåvade mörkahåriga vackra kvinnor med tjocka, ljusa ögonbryn. Ögonblyertspenna används endast för mindre korrigering. Ja, och färgen på det mest kosmetiska sättet att välja är inte svårt. Här är några alternativ:

 1. Brunetter med mörkt kastanjhår och mörkbruna ögon, det perfekta valet kommer att vara en pennkaka med chokladskugga.
 2. Om du är en lycklig ägare av svarta lockar, rättvis hud och gråa ögon - prova en grafitpenna.
 3. Vissa stylister tillåter användning av en svart penna om håret är blått och huden är mörk. De flesta rekommenderar dock inte att man väljer en svart penna för daglig ögonbrynsmakeup.
 4. Och en viktigare detalj av ett val: olika nyanser av en färgpalett av pennor är väl skelbara endast vid dagsljus.

Vilket företag ska du välja när du väljer en penna för dina ögonbryn?

Den moderna kosmetiska industrin erbjuder ett stort antal ögonbrynspennor, presenterade i olika färger och olika priskategorier:

 1. Christian Dior erbjuder en pennapenna för en idealisk naturlig smink.
 2. Pennor av företaget Lancome universella nyanser är fortfarande i trend.
 3. Kosmetika från världens varumärke Chanel har en pulverform och basfärger för perfekt smink.
 4. Pennor från den ryska tillverkaren Art-Visage är inte sämre i kvalitet till dyra märkesvaror analoger och har en bred färgpalett.
 5. El Vattentät penna från El Corazon är idealisk för långvarig smink av ögonbryn.
 6. En annan ledare inom produktionen av kosmetiska produkter Pupa erbjuder en extra stark ögonbrynpenna, som lätt kan tas bort i slutet av dagen med vanligt skum eller kosmetisk mjölk.
 7. Mekanisk penna från Avon med en infällbar stång, som inte kräver skärpning och har en enorm palett av färger och nyanser.

Var och en av företrädarna för denna kosmetiska produkt har sina fördelar och nackdelar. Experimentera med olika nyanser eller blanda dem ihop, och du får definitivt det önskade resultatet.