Bröllop i lila färg

Stylized bröllop idag är väldigt populära. Framtida makar vill ofta avvika från traditionerna och göra ljusa färger på semestern, så ofta blir bröllop "färgade". Med hjälp av semesterbyråer, designtjänster, din egen smak och stil kan du förbereda en intressant semester - ett bröllop i lila stil. Lilac är en mycket mild nyans av lila. Man tror att lilafärgen representerar nostalgiska minnen, en ren framtid och en önskan om en ny. Registrering av bröllopet i lila färg kommer att vara ganska relevant när som helst på året, det viktigaste - att välja rätt nyans.

Bröllopsdekoration i lilla stil

Du kan använda en attraktiv lila färg, både som huvudämnet och arrangera accenter i designen. Du kan göra korgar för blommor, glasögon för brudgummen och bruden, en kudde till ringarna, familjen skatkammaren, en bok för gästernas önskemål i lila färg. Lilac färg kommer att gå bra med många andra: med vit, rosa, blå, silver, guld, lila, gul, grön. Försök vackert drapera borden med en trasa som matchas med färgen på din fest. På stolarna kan du fästa vackra bågar av satinlila.

Visa din fantasi och fyll i menyn. Ordna en björnbär, druvor på bordet. Försök att förhandla med barman, låt honom förbereda intressanta cocktails med underbar lila färg.

Om du har möjlighet, ordna en kendi bar, ordna det på ett kapsak eller makaruns med ömt lila färg med en blåbär eller vinbär fyllning. Som ett alternativ kan din fests sista ackord vara en vacker lilakaka.

Bröllopsklänningar

Har du bestämt dig för att stanna på en snövit traditionell klänning? Försök att plocka upp vackra ljusa accenter av lila färg. Detta kommer att tillföra lämplig entourage till din semester och komplettera din bild. Använd slöja mjuk lila färg, lila broderi på klänningen, skor av den valda nyansen, smycken, handväska, bälte. Det är viktigt att ta hänsyn till det faktum att lilafärgen är ganska komplicerad och lustig, så det kanske inte passar alla. Var uppmärksam på designerklänningar - ofta i kollektionerna finns klänningar som kombinerar vit färg med den medföljande nyansen.

Du kan också visa originalitet och sluta med en lila klänning. Om du är ägare till blont hår och blå eller grå ögon, välj en mild nyans. Om huden är solbränd, är håret ljusbrunt - för dig är den ljusa nyansen av lila perfekt. Tja, om du har en ljus ögonfärg och mörk hud - kan du ta en chans och välja en klänning med en ljus nyans. Om din hud är ljus och dina ögon är mättade, välj ett gyllene medel mellan en ljus och pastellfärgad nyans.