Vem byter oftare: män eller kvinnor?

Redan lång tid fanns det en stabil åsikt att män är mycket mer förrädare än kvinnor. Men de stereotyper som har utvecklats i samhället är ofta ganska långt från den verkliga situationen. Så vem är det troligare att ändra: män eller kvinnor? Vad säger vetenskapen om stereotyper?

Vem förändras mer: män eller kvinnor?

Sociologiska studier säger att kvinnor byter sina partners oftare än män. Det låter förmodligen fantastiskt, men du kan inte argumentera med fakta. Om vi ​​talar om hur många procent av män som byter fruar, så är de ungefärliga siffrorna 34%. Men kvinnor som förändrar sina män, på sociologiska frågor mer - 40%.

Också intressanta är de så kallade åldersgränserna för förräderi . Män förändras vanligen vid 20-25 år, denna ålder är toppen av sexuell aktivitet. Men kvinnor går på förräderi i åldern 30-35 år, när de blir trötta på monotonin i familjelivet och det finns en önskan om nyhet.

Med hur ofta män och kvinnor ändras är allt klart. Men överraskande, trots att kvinnor byter oftare, är män mycket mer benägna att tänka på sex . För dagen tänker de rättvisa könsrepresentanterna om sex cirka 2-3 gånger, men männen kommer ihåg om det en gång om 10 per dag. Men cirka 30% av kvinnorna vill ha sex med sitt eget kön. Och bara 14% av männen på en gång lockade ett homosexuellt förhållande.

I allmänhet statistik - en mycket kontroversiell sak. Det är svårt att säga hur många män som förändras, hur många kvinnor förändras, eftersom alla människor är olika, och torr statistik är bara siffror. Men fakta kvarstår fakta. Och eftersom det inte är konstigt, förråder kvinnor män oftare, även om män anses vara mycket mer amatörer "att gå till vänster".