Hur förlorade du i Ryssland?

Problemet med övervikt uppstod inte så länge sedan - först efter andra världskrigets slut, när världen (dess europeiska del) fick en paus och började slita. Det fanns moderna "enheter" som förenklade livet, bilarna spreds, butikerna var fyllda med en mängd olika mat - och trots allt vill du försöka.

Tidigare var problemet bara en annan - att mata sig själv. Det var därför människor med rikedom och ställning i samhället föddes upp till full fettning - trots allt var fullhet ett direkt bevis på välstånd. Vad världen saknar, blir följaktligen skönhetsmodell: då - fullhet, nu - leanness. Inget speciellt ...

Förresten, eftersom vi talar om hur vi förlorat vikt i Ryssland, bör det noteras att Ryssland den Store, kunde förbli utan sin mest kända linjal - Catherine II. Ännu inte stor, hon togs till "utkik" till Peter III - miljön accepterade inte bruden på grund av överdriven, helt enkelt oanständig, tunnhet. Efter att ha hållits i Ryssland föddes hon och godkändes.

Hur gick de ner i vikt i Ryssland?

Eftersom vi förstår det bra, tidigare i Ryssland, var problemet inte hur man skulle gå ner i vikt, men hur man återhämtar, kommer vi att försöka överföra våra nuvarande problem till den "gamla ryska" situationen - och föreställ dig att det här är hur vi förlorade vikt i Ryssland.

För det första var den mest populära tidsfördriv i Ryssland ett badhus. Faktum är att traditionen förblev i kraft, och badens möjligheter och styrka har till och med ökat.

Så vi går till badet och glöm inte om beredningen.

Innan det ryska badet är bättre att inte äta 1-2 timmar - vid höga temperaturer kommer maten inte att smälta, och hjärtat kommer att få en ökad belastning.

2 timmar före badet behöver du äta en fruktsallad med yoghurt - bara frukter ska vara ryska:

Yoghurt använder naturligtvis lägsta kaloriinnehållet.

Så mycket som du inte skulle vilja äta i rasterna mellan ångbastunet - gör det inte. För att döda hungern och kompensera för bristen på vätskor kvar med svett, ta med dig riktiga ryska, inte alkoholhaltiga drycker:

Du kan också förbereda sbiten med mynt - bara brygga några kvistar mintkokande vatten och insistera en timme. Lägg sedan till en matsked honung och njut!

Men efter badet, efter 1,5-2 timmar kan du äta - men inte högt i kalorier. Den kalla soppen är bäst, till exempel botvina .

Så vi insåg hur vi gick ner i vikt. Bad, te, botvina och sallad från inhemska frukter och bär - vad händer om Catherine II vid en tid var tvungen att gå ner i vikt, troligtvis skulle det ha gjort just detta.