Hur blir man en Faberlic Konsult?

Hittills är företaget Faberlic populärt. Hon erbjuder högkvalitativa syre kosmetika, som inte har några analoger. Du kan köpa sådana unika kosmetika från en representant för detta företag eller bli konsult till Faberlic själv. Att få status som "konsult" ger dig möjlighet att köpa kosmetika från detta företag på förmånliga villkor.

Om du är intresserad av frågan: Vilken rabatt gäller Faberlik konsulter, så får du möjlighet att köpa kosmetika med 30% rabatt. Detta är ett utmärkt alternativ för att köpa gåvor till vänner, nära och kära eller för dig själv. Och om du erbjuder kosmetika företag till salu via katalog, så kommer du att ha 30% av vinsten från varje försäljning.

Du kan registrera dig på den officiella hemsidan Faberlic (faberlic.com) eller dra nytta av erbjudanden från andra företrädare för företaget. Allt detta kan göras online och du behöver inte gå någonstans.

Villkor för Faberlic-konsulter

För att registrera en konsult Faberlic måste du ha ett pass: det vill säga din ålder måste vara minst 14 år. Registreringsavgift (ca 150 rubel.), Men du kan få en aktie och registrera gratis. Efter registrering kan du välja ditt sätt att tjäna eller bli en passiv användare av kosmetika. Att börja är bäst med bekanta med produktion: att beställa ett startpaket, vilket inkluderar olika sonder, faktablad och en märkespenna.

  1. Du kan helt enkelt köpa företagets produkter för dina egna ändamål och behov. Ingen gör att du blir en distributör och går med kataloger och erbjuder att köpa kosmetika.
  2. Beställningar måste göras minst en gång om sex månader, så att de inte tar bort ditt konto i företaget. Om det händer behöver du en ny registrering av en konsult.
  3. Representanter för Faberlic är inte kopplade till någon särskild stad. Det finns servicepunkter i nästan alla städer. Du kan göra order från en uppgörelse, men komma in i en annan.
  4. Du kan prata om kosmetikföretaget Faberlic, som du använder, dina vänner och vänner. Visa kataloger och bjud in dem att börja använda denna underbara syre kosmetika. Då kommer du att få ditt intresse från varje försäljning.

Du kan organisera ditt eget företag genom att bjuda in andra människor att bli företrädare för företaget. Utveckla och expandera din struktur för att generera intäkter från din totala försäljning. Företaget genomför ofta olika marknadsförings- och träningsseminarier där du kommer att kunna delta aktivt.

Bonuser och kampanjer för Faberlic-konsulter

I samarbetsprocessen med Faberlic kan du få olika bonusar från företaget för att uppfylla vissa villkor. Företaget äger även regelbundet kampanjer för Faberlic-konsulter. Till exempel finns det för närvarande en kampanj "Fri registrering av nya representanter Faberlic." Då kan du använda "Startprogram för nya konsulter", där du, efter att ha nått en viss nivå, kommer att få ytterligare bonusar.

Faberlik erbjuder mycket lönsamma och enorma möjligheter att tjäna. Det uppmuntrar de mest aktiva av sina representanter med alla möjliga bonusar och kampanjer som du kan dra nytta av. Efter att ha skapat din egen struktur, kommer du att kunna utveckla din verksamhet enligt din önskan. Det viktigaste är att rekrytera dedikerade och aktiva personer i ditt lag, tillsammans med vilket du kommer att kunna nå en anständig inkomst.