Handla med egna händer av trä

En bänk i trädgården kan bli en prydnad för landskapsdesign och en plats för en bekväm vila efter tungt fältarbete. På sommaren, i trädens skugga, är det väldigt trevligt att sitta ner på egen handgjord butik och njuta av frisk luft. I den här artikeln kommer vi att överväga hur man gör en bänk med en rygg från ett träd med egna händer.

Gör en trädgårdsbänk av trä med egna händer

För att göra en enkel bänk av trä av egna händer behöver vi träsladdar, bultar, en skruvmejsel, en fil, en träfärg, en skruvmejsel, en mejsel, en borr, ett måttband, en hammare, en markör för märkning.

Först märker vi på vår breda rake våra framtida bärande bakben. På oss kommer de inte vara helt lika och i en liten vinkel. Skär dem med en fil på trädet.

Framställ sedan frambenen. I dem behöver vi göra hål för anslutning till ett annat element i framtida bänken. För att göra det, borra först en borr med en tjock borra det avsedda "fönstret", häll sedan ut och plocka ut träet med en mejsel.

De färdiga frambenen är anslutna till säteselementet. Lägg bara in dem i spåren och lima med ett speciellt lim.

Vi planerar våra lockiga armstöd, skär dem och slipa ojämnheterna med sandpapper. Den övre halvcirkelformiga pommelen sönder ett tag. Våra varor till affären är klara. Nu behöver vi bara ansluta dem.

I våra bakben, som smidigt vrider in i ryggen, gör vi spår för anslutning till sätets element. Vi skar dem med en fil i flera prismer.

Konsekvent ansluta till de beredda delarna av bänken, kom ihåg att lima och vrida dem tillsammans för ökad tillförlitlighet.

Här är vår bänk nästan klar, den har redan en ram för att ordna sittplatser, som vi fyller med starka ställen. Och det är fortfarande att fästa armstöden. Först fästa dem till långa bultar, och lim sedan ihop de tidigare sågade topparna.

Så här ser den fullt monterade bänk av trä ut. Det är bara att måla det i din favoritfärg. Detta kommer inte bara att förgöra det, men skyddar även mot de negativa effekterna av fukt och andra naturfenomen. Ändå kommer det att kosta på gatan.

Om så önskas kan du dessutom lysa upp baksidan av bänken med smidda metallelement.

Det är väldigt trevligt att vila på en sådan bänk, hon vinkar bara för att sitta ner och njuta av lugn och tystnad i sin vackra trädgård.