Säng för en pojke-tonåring

Sängen för en tonårspojke ska vara snygg och bekväm. Ett vuxet barn som en säng vill ha något modernt och unikt, som uppfyller sina intressen.

Sängalternativ för tonårspojke

Bland de många olika sängarna för tonåringar kan identifieras som de mest populära:

  1. Sängtransformator . Det kan bli en soffa eller en fåtölj.
  2. En bäddsoffa för en tonåring borde ha ett enkelt deformationssystem som snabbt omvandlar det till en sovande. Att klicka på en penna, ett dragspel, en delfin är de mest lämpliga modellerna för ett barn. De tillåter en enkel rörelse av handen för att förvandla en soffa till en full säng. Använd en bättre modell med armstöd och extra kuddar. På eftermiddagen på soffan, accepterar killarna gärna sina vänner.

    Fåtölj-sängen , matchad för en tonårs pojke, i monterad form upptar ett minimum av rum i rummet. Den sovande sängen ligger vinkelrätt mot sätet. För tonåring är det viktigt att välja en produkt med en tillräckligt stel madrass, som har en ortopedisk effekt. Detta kommer att bidra till att undvika deformering av barnets ryggrad.

  3. Bed-podium . Den sovande sängen rullar ut för natten och städas under dagen i en nisch. Sängen kan vara vinkelrätt mot podiet, och den andra delen av nischen används sedan under lådorna. Denna typ av säng sparar mest utrymme i rummet. Pallen själv kan användas som arbetsområde, det kan dekoreras med en mysig mini-skåp för klasser.
  4. Bed-loft . Golvbädden för en tonåring har en säng, belägen på andra våningen, är dessutom utrustad med en trappa. Den andra nivån är utrustad med stötar som skyddar barnet från att falla. På första våningen kan rymma en mini soffa, garderob, hyllor, dator skrivbord. Sådana modeller är väldigt populära hos tonåringar, de är de mest funktionella.
  5. Säng med lådor . Ett praktiskt alternativ för en tonårspojke är en säng med lådor. De brukar uppta botten eller nisch i konstruktionen, kan placeras i en eller flera rader. Detta kan vara en enda solid låda för hela längden av strukturen eller två eller tre sektioner för att rymma mindre övergripande saker. Lådor är utrustade med rullar eller styrskenor för smidig rörelse. Sådana modeller är speciellt relevanta för rum där det inte finns någon plats att installera en fullvärdig skåp.

En intressant modell, där i lådan är utrustad med en annan säng. Denna säng är bekväm om du vill placera en gäst över natten.

Modern säng för tonåring - komfort och stil

Moderna ungdomar älskar att leva i en minimalistisk miljö med maximalt ledigt utrymme. Sängar för ungdomar är oftast ganska lakoniska och har ett lugnare färgschema. Flera alternativ för snygga sängar som kan avnjutas av en tonårs pojke.

Klassiker går aldrig ur mode. En vanlig trä- eller metallbädd utan inredning kan tacka en pojke.

När du väljer en säng, kan du stanna på den högteknologiska stilen. Då är det lämpligt att välja en modell med strikta, raka linjer, metallelement. Polstring är bättre att plocka upp en slät och blank svart, vit, silverfärgad färg.

För ett romantiskt temperament kan du välja en modell i jugendstil med släta linjer och asymmetriska former. I färgerna kan användas beige, brun, rökig, grå, metallisk. Designens enhetlighet är bättre att spädas med accentuella textilier på kuddar eller kappor.

En modern teen säng är en snygg lösning för ett rum. Det kommer att förvandla utseendet på inredningen, göra det bekvämare och originalare.