Gatan belysning för ett lanthus

Smart belysning kan väsentligt ändra utseendet på ägande. Gatan belysning för ett hus och dess tomter är en viktig del av den övergripande utformningen av territoriet. Det kan med fördel dekorera landskapet, skapa en romantisk och mystisk atmosfär, fokusera på framgångsrika designelement.

För detta är det nödvändigt att välja moderna enheter som är utrustade med rörelsesensorer, strålriktningsstyrare, dekorationer, timers.

Organisation av gatubelysning av ett privat hus

Belysning ska harmoniskt passa in i den övergripande utformningen av webbplatsen. Huvud uppmärksamhet bör ägnas åt den färgstarka belysningen av huset, funktionella anordningar för belysning av entréområdet, wickets och grindar, tillfartsvägar, stigar, dekoration av trädgården och poolen.

Funktionell gatubelysning för ett hus kan placeras på höga och låga stolpar, husets väggar. För detta ändamål används lanternor av olika former med spridd ljus.

Populär är strålkastaren. Färgade lampor, monterade längst ner i arkitektoniska mönster, skapar riktningsstrålar som lyser upp byggnaden vackert.

Med hjälp av LED-rör skapas konturbelysningselement av tak, balkonger, räcken, arbors , terrasser . Många designers upplyser kolumnerna med ljusdioder, buskar, vackra granar och låga träd, upplyst underifrån av en färgljus.

Längs stigarna är det viktigt att installera liten trädgård och parkera ljus för säker rörelse.

Moderna belysningsarmaturer, belysning kommer att vara den främsta dekorationen av det lokala området och fasaden av huset. Med dem kommer landskapet att leva och glädja ögat med sin unika och gästvänliga atmosfär.