Grafologi - handstil

Grafologi är konsten att definiera tecken i handstil och utan några komplicerade tester, men enkelt och enkelt, och lämnar bara en kort blick. Även en ytlig studie av denna vetenskap kommer att låta dig bättre förstå människor, och på så enkelt och enkelt sätt. Han studerar grafologi handskrift, målning, bokstäver, siffror, samtidigt som de grundläggande lagar som du kan tillämpa i praktiken är härledda.

Grunderna för grafologi

I allmänhet indikerar grafiken människans psykologi, och det finns vissa mönster, vilken del av handstilen är associerad med detta eller den här karaktären:

 1. Brevets geometriska ritning, som representeras av linjer, linjer, fält, talar om en persons vilja och energi.
 2. Varje form av överdrift i brevets element, till exempel mycket stor eller väldigt liten handskrift, överdrivet stora bokstäver, utsmyckade, föreslår att en person lider av brist på uppmärksamhet.
 3. Vågiga linjer är typiska för dem som har ett genialt sinne.
 4. Skriftens vinkling talar om fasthet och uthållighet, men de rundade linjerna indikerar fred.

Detta är bara analysen, vetenskapen som helhet uppmärksammar de minsta och mest mångsidiga detaljerna.

Praktisk grafik

När man studerar testet kallas signaturgrafologin som regel för att uppmärksamma vissa ljusa detaljer som karakteriserar personen. I grundskolan lär alla sig att skriva på samma sätt, men med ålder förvärvar handstilen speciella egenskaper och personlighet - de borde koncentreras på dem.

 1. En stor handskrift talar om lusten att maximera sin personlighet. Dessa människor behöver inte den vanliga rutinen, de brukar fylla livet med händelser. Den stora texten talar om en utvecklad självförmåga, en benägenhet att leva i stor skala och följaktligen opraktisk. Sådana människor överskattas ofta självkänsla, de är själviska, själviska och avslappnade i kommunikation.
 2. En liten handskrift indikerar en reserverad, hemlig, beräkningsman.
 3. Komprimerad handskrift, där bokstäverna ligger tätt mot varandra, visar en person försiktig, ekonomisk.
 4. En flytande, svepande handstil är en indikator på en företagsaktiv person, aktiv och lätt anpassad till situationen.
 5. Den ojämna bokstaven, när bokstäverna ändras, linjens lutning eller riktning, indikerar ökad excitabilitet, ojämnt beteende.
 6. En läsbar och tydlig, snygg handskrift utan extra noggrannhet och starkt tryck indikerar en välbalanserad person som har en ständig attityd och respekt för människor.
 7. Tydliga, färdiga bokstäver, små eller vinklar är ett tecken på den totala effektiviteten hos personen.
 8. Den abrupta handstilen, där bokstäverna inom orden skiljs från varandra, talar om en svag vilja, brist på karaktär.
 9. Slits stavning av ord visar en person med en hög nivå av stressmotstånd.
 10. Starkt tryck i skrift indikerar kritik, ambition och en uttalad tendens att visa makt.
 11. Små avstånd mellan orden tyder på ett alltför stort intresse för andra, liksom en otillräcklig känsla av avstånd.
 12. Hål i ändarna av linjer som förblir på grund av ovillighet att bära ord indikerar feghet och överdriven försiktighet.

Det är viktigt och linjens riktning, när arket inte har linjer ritade: linjerna riktas uppåt indikerar ett initiativ, självförtroende; Om linjerna ser ner, är personen nedtryckt, och om linjerna är ojämna indikerar detta en frekvent byte av humör.

Alla dessa tecken i grafiken har tolkats under lång tid och teorin har blivit mycket populär, eftersom analysen går på ganska ljusa linjer, vilket gör det lätt att använda kunskap i praktiken.