Autumn Imagery 2013

Skapa en korrekt och snygg höstbild, som kommer att betona endast vissa dygder, är inte lätt nog. Därför väcker vi ofta de tips som världsberömda modedesigners och designers vet som verkligen vet vilka trender som ska följas.

Modiga bilder hösten-vinter 2013

Bilder av hösten 2013 kan skilja sig åt i kombinationen av olika färger. På mode finns det också allianser av vitt och svart, som är livligt representerade i de nya samlingarna Dior, Wu och många andra. Mycket snygg ser också en kombination av försiktigt grå med en djup svart färg. Gör vackra accenter i outfiten hjälper dig olika nyanser av löv - senap, smaragd eller lila. Men den riktiga favoriten i den kommande säsongen är blå med sina olika nyanser. I 2013 kan den fashionabla höstbilden kompletteras med individuella delar av lila, orange, röda eller rosa blommor och animera den dämpade huvudmenyn i denna säsong.

Var uppmärksam på de många modellerna av varma lager, där du inte bara ser snygg ut , utan också känner dig bekväm och fri. Underbart kommer att se olika produkter från sammet - en tyg-favorit av den kommande säsongen. En fashionabel bild av höst kan inte skapas utan separata delar och tillbehör. Välja en ny hatt, föredra på stickade volymetriska modeller med olika ljusa toner. Många fashionistas i världen har redan lyckats uppskatta ett sådant element i en snygg bild. En annan viktig funktion är höga läderhandskar. De kan bäras inte bara med en rock, men också med tröjor.

När det gäller skor är det bästa alternativet stövlar, som inte bara är lakoniska och klassiska, men också ljusa och ovanliga, med alla slags inredning i tanken på kedjor eller snören. Använd dem helst med kjolar eller klänningar, som inte har en längd som är lägre än knäns mittlinje.