Snygga skor 2015

2015 gläder sig inte bara med färgglada, blommig design av påsar, lös snitt av blusar, intressanta modeller av klänningar, men också moderiktigt skor. Det mest intressanta är att de långglömda trenderna, som Phoenix, återföds och, trots detta, förlorar inte palmen av primat.

Mode 2015 och skor

Allt som behövs för att ha i omklädningsrummet är alla typer av sandaler, dekorerad med vanlig snörning, lättnadsteknik. Förresten, det här är en av de mest slående trenderna i år.

Också i toppet av popularitet är skor med plana sulor. Denna nyhet är speciellt trevlig för dem som står emot höga klackar och plattformar. Allmänna sandaler på en elegant platt såg är inte bara praktiska, men de passar absolut alla. Sådana moderiktiga damskor av 2015 passar både för en resa till stranden och för promenader i parken. Huvudinredningen i alla modeller är stenar, alla typer av gummiband, rhinestones, samt olika metalldelar. Modedesigners arbetade till berömmelse, och därför presenterades i modeveckan i Milano som skor av antika romerska gudinnor och sandaler av farliga Amazons.

Samlingar av skor våren-sommaren 2014 glatt överraskad och älskare av kilen. Michael Kors och Donna Karan bestämde sig för att behaga sina fans med sandaler på höga korgar. Sådana modeller är perfekta för dem som vill se smalare och längre. Dessutom ser skoen perfekt ut med någon outfit.

Det blir inte överflödigt att notera att några sulor är gjorda av kork, och espadrilles är gjorda av naturmaterial. Vissa designers kom till användning i sina skapelser av färgat gummi. Det kan sägas sägas att de lyckades uppnå futuristiska former.

Men mousserande skor är nu också på topp i popularitet. Guld, metallisk, silver förlorar inte deras relevans bland älskare att sticka ut från mängden.

Moderiktiga färger och färger på damskor 2015

Lägg till en romantisk bild av skor, prydda med en charmig liten båge. Det verkar som en så enkel detalj, men hur kakettisk i den. Ofta placeras detta element antingen på vristen eller i sokans område. Det är inte uteslutet möjligheten att dekorera benen med band.

Men sommaren lovar att vara riktigt het. Man måste bara titta på skorna, fyllda med ljusa färger, catchy nyanser. Populära färger som: grön, fuchsia, scarlet, ultramarine, blå.

När det gäller kvinnors tofflor säger det fashionabla skor av 2015 att det på sommaren är nödvändigt att ha på sig en ortopedisk såg. Det är också viktigt att notera att de är dekorerade med fransar, fjädrar, kristaller.