Dotter till Nicole Kidman och Tom Cruise förklarade sig själv

Adopterdatteren till ett av Hollywoods vackraste par och nu ex-äktenskap, Nicole Kidman och Tom Cruise, länge i sin moders skugga, blev en affärsdame. Den vuxna Isabella har bestämt sig för att bli designer och har redan släppt ut kläderna BKS, med okomplicerad avkodning av ett namn - Bella Kindman Cruise. Idén om en ung designer är ganska original. - Isabella kommer att sälja exklusiva T-shirts med tryck på sina personliga skisser i sin egen onlinebutik.

Modest stylist

En tjej som stjälföräldrar antog i barndomen, sedan barndomen visade hon konstnärlig förmåga och drömde om att bli en berömd konstnär. Men med konstnärens yrke gick inte tjejen ut och blev stylist.

Isabella var nöjd med arbetet i frisörsfärgen, förutom kände hon sig fri från påverkan av hennes berömda mamma och pappa. Flickan, till och med att gifta sig, inbjöd inte en ensamstående förälder att gifta sig. Och efter bröllopet med sin nya man, Max Parker, bosatte sig Isabella i ett lugnt område i södra London. I flera år jobbade hon i en vanlig skönhetssalong och var ganska glad.

Ett nytt liv utan gamla klagomål

Men nu har Isabella gett ambitioner och beslutat att allvarligt engagera sig i designarbete. Och trots den långa luckan i relationer med hennes mamma efter hennes skilsmässa från Cruz, bestämde sig tjejen för att göra fred med Nicole.

Läs också

Minns att en av de främsta orsakerna till störningen av relationerna mellan makarna var meningsskiljaktigheter i fråga om att höja barn och i synnerhet attityden till Scientologi, religion, som praktiseras av Tom Cruise. Stjärnparet, förutom Isabella, har en son som också bestämt sig för att stanna hos sin pappa efter föräldrars skilsmässa. Kidman själv gift sig därefter med Keith Urban och födde två döttrar - Sandy and Faith.