Ekmöbler

Visst med frasen "möbler och ek" har du föreställt dig en riktigt hållbar och lite grov möbel. Många ekprodukter är uteslutande utrustade med den klassiska strikta stilen, där det inte finns plats för enkelhet av linjer och utrymme för experiment. Men i själva verket kan möbler från ek vara mycket mer varierade och moderna än du kan tänka dig.

Möbler gjorda av blekt ek

Produkter från vitkalkad ek kan också ha en modern och traditionell design. Samtidigt är det väldigt enkelt att passa in i olika interiörer. Det är bäst att se sådana möbler i rummen, inredda i ljusa färger.

Mycket snyggt utseende möbler för vardagsrum från ekljus mjölkfärg i kombination med grå, svart, vit eller silver nyanser. En sådan kombination av färger är typisk för stadsstilar som högteknologi. Men inte mindre bra möbler från mjölk ek passar in i rummet med en skandinavisk stil eller loft.

Anhängare av klassiska släta möbler av blekt ek kan välja alternativ för mörkare rum. Samtidigt väljer vi från olika blommor olika nyanser av ljusgrön, grädde, du kan prova rosa och blå.

Moderiktig vintage idag stöder också möbler från blekt trä. Sådana produkter har karaktäristiska former, finish och nyans. Typiskt, för att skapa verkan av antikviteter, använd gråaktig eller sireniato-grå färg.

Ek trädgårdsmöbler

Sådana möbler är mycket tunga och priset för det är ganska högt. Vid vad före köp är det nödvändigt att i förväg förbereda det för en permanent "bostad", eftersom vikten av sådana produkter är imponerande.

Här mest massiva bänkar, bord eller stolar. Men det betyder inte att du inte kommer ha turen att hitta trädgårdsmöbler från ek i modern stil. Faktum är att färgen på ekträ har ett brett spektrum av olika nyanser från ljusgult till mörkare med en brun kant.

Oftast används sådana trädgårdsmöbler för att dekorera platsen i en rustik stil, ett land eller mer relevant europeisk. Du kan alltid plocka upp en hel uppsättning bord och stolar, hitta snygga solstolar eller mysiga bänkar. Möbeldesign dikterar sin nyans och föreslår vilken stil det är bäst att tillskriva.

Ekmöbler är en klassiker av genren

Det är värt att notera att ett brett urval av moderna möbler av hög kvalitet har liten inverkan på kundernas efterfrågan på eleganta och svagt utsmyckade möbler i klassisk engelsk stil. Ek sovrum möbler är vanligtvis gjorda i en distinkt design. Det är synligt även i det mörkaste hörnet av affären, det är igenkänt. Sådana sängar är ett verkligt konstverk, för att de inte kan kosta billigt. Arbeta med en ek löser vanligtvis bara av riktiga proffs.

Köksmöbler från ek är också omedelbart uppenbara. Karaktäristiska lockar på fasaden, flödande linjer och vackra smidda handtag ser väldigt dyrt och grundläggande ut. När det gäller matsalmöbler, här är bordet vanligtvis av imponerande storlek, där mer än en generation av din familj kan passa. Att dekorera stolarna använder dyra tyger med ett traditionellt mönster i form av remsor eller växtprydnader.

Ekmöbler anses vara en av de dyraste. I ett par sådana värdefulla trädslag väljer man antingen mycket hållbara dyra vävnader eller naturläder. Dessa är stora soffor och fåtöljer med traditionell böjning. Sådana möbler är sällan utrustade med dagens trendiga hyllor i slutet eller lådorna för flaskor. Ofta är det här en exklusiv möbel till beställning.