Droppar från allergi för barn

Det är ingen hemlighet att inte bara vuxna lider av allergier, men även de minsta barnen blir ofta gisslan till denna sjukdom. Särskilt ofta hos spädbarn under det första levnadsåret finns matintolerans mot en viss typ av ämnen, oftast protein.

På apotek kan du enkelt köpa droppar eller piller mot allergier för barn, men det är bara deras bulk är avsedd för barn på tre år. Men hur är det med barnen? När allt är bland dessa åldersgrupper finns det ofta olika allergiska utslag som stör barnet och kan inte förbli utan behandling.

Drops från allergier för spädbarn (inklusive nyfödda)

Det finns två typer av droppar som effektivt bekämpar allergysymtom, men de kan inte helt stoppa det eftersom klyftan ska identifieras och elimineras, och då kommer barnet att vara helt friskt.

Fastän jag, för rättvisans skull, vill notera att det inte alltid är möjligt att förstå orsaken till utslaget, men i två eller tre år passerar den på egen hand när barnets mag-tarmkanal blir mogen. Fram till dess måste antihistaminer användas från tid till annan i korta kurser, om det behövs.

Barnens droppar Fenistil från allergier

Dessa droppar ordineras oftast av läkaren, när barnet är oroat av utslag på ansiktets och kroppens hud. Tillsammans med dem ordinerar de en salva med samma namn. Föräldrarnas åsikter om effektiviteten av detta läkemedel är uppdelade - det hjälper någon mycket bra, och vissa märkte inte förbättringar efter dess tillämpning.

Prenumerera läkemedlet på termen spädbarn efter 1 månad med olika typer av allergier. Efter det kan barnet vara lite slap och sömnigt, vilket inte kräver att dropparna avbryts. Barn upp till ett år föreskrivs ett tredubbelt intag av 3-10 droppar, beroende på ålder och vikt.

Droppar från allergi för barn Zodak

Barn från födseln kan använda drogen Zodak i form av droppar. Det tolereras väl av barnen och har ett bra resultat redan den andra dagen efter mottagandet av receptionen. Droppar ges i 5-10 dagar, och vid behov upprepas kursen.

Barn upp till ett år är föreskrivna från 2 till 8 droppar, som måste spädas med kokt vatten, eftersom läkemedlet har en inte så trevlig sur smak och lukt.

Det finns droppar från allergisk rinit Vibrocil, som också föreskriver för barnen. De kan användas och med vanliga virala kyla och i komplex terapi av allergiska manifestationer.