Demodectic Symptom - Symptom

Symptom på demodicos framträder som ett resultat av den aktiva aktiviteten hos demodexmiten. Den lever i talgkörtlar, körtlar som finns i brosk på ögonlocken och hårfolliklar. En parasit kan sättas under huden hos människor och däggdjur. Och om du tror statistiken hindrade inte mikroskopiska dimensioner honom från att tränga in i kroppen av nästan alla människor på planeten.

Vad orsakar demodicos symptom?

Under lång tid kan demodexer leva i de övre skikten av epidermis och inte få dem att känna sig. Att stödja de viktigaste funktionerna i denna fästning lyckas av de döda cellerna som de matar på. Men de kan inte tränga djupare.

Som vilken som helst patogen mikroorganismer reagerar demodex på försvagning av immunitet. Och så fort immunsystemet börjar fungera, snubblar parasiten in i det djupa skiktet, varefter de första symptomen på demodikos börjar dyka upp. Orsakar deras inflammatoriska process, provocerad av aktiva aktiviter av fästingar.

Nackdelar är:

De främsta symptomen på demodektiska

Demodex lider oftast av hud på:

Alla andra delar av kroppen kan ibland påverkas, men det händer, som praktiken visar, mycket sällan.

Huvudsymptom på demodikos hos ögonbryns huvudet kan övervägas:

Vissa människor med demodektiska kan betydligt öka i storlek näsa - i ordets ordalag blir det som en potatis eller en stor plommon. Om detta symptom äger rum, är sjukdomen i ett försummade stadium.

Det är lätt att känna igen symptomen på demodektiska ögonlock. Först och främst bör du vara uppmärksam på tårar, som i regel åtföljs av intensiv förlust av ögonfransar. Ett karakteristiskt tecken på infektion med dekoder är ackumuleringen av vågar av exfolierad hud vid ögonfransarnas botten.