Bön till Nicholas Wonderworker

Nicholas Wonderworker blev faktiskt Wonderworker under sin livstid. Han tämde elementen för att rädda det skepp som han själv seglade på, från skeppsbrottet. Nicholas Wonderworker offrade ett brud för döttrarna till en förstörd köpman så att de kunde gifta sig. Han försvarade, försonade den krigande, var beskyddaren av oskyldigt dömd och räddad från förgäves död. Och efter hans död började hans reliker läka om de dödliga sjukdomarna, för att rädda honom från de mest hopplösa levnadsförhållandena, då blev han verkligen Wonderprofessören.

Böner till Nicholas Miracle-Worker är de vanligast lästa i ortodoxi. När allt kommer omkring har han blivit trodde i nästan tusen år nu, för att han omedelbart svarar uppmaningarna till uppriktiga och rena hjärtan.

Lite historia

Den starkaste bön till Nicholas Wonder-arbetaren kan bara yttras när du är 100% tro på dina ord och kraften hos den Helige. Innan du ber, formulera dina förfrågningar, berätta för Nicholas Wonder-arbetaren utan lur om ditt liv, problem, olyckor, och han kommer säkert att hjälpa dig.

Och Nicholas Wonderworker bodde i 3-talet e.Kr. i den lyciska staden i världen (nu Turkiet territorium). Sedan barndomen var han en mycket religiös pojke, så väldigt tidigt och blev präst, och sedan en ärkebiskop.

Nicholas Miracle-Worker kallas också Nikolai syndaren och Miracle-Worker of Miracles. Dagen när han är vördad - 19 december.

St Nicholas Bön för pengar

St Nicholas i sin livstid erövrade sin osjälviskhet och generositet. Och bönen till Nicholas Wonderworker för pengar anses vara ett av de mest effektiva sätten i kristendomen att locka ekonomiskt välbefinnande i ditt liv. Att läsa denna bön, den energiska förändras på ett positivt sätt, du kommer att locka välbefinnande, men att du kan få det, du behöver jobba och arbeta.

Bönens text:

"Åh, alla de stora, stora mirakelarbeten, Kristi Helige Fader, Fader Nicolae! Vi hoppas att vi hoppas på alla kristna, den troende försvararen, den hungriga hjälpen, den sorgsjuka, den sjuka doktorn, den vandrande linjalen på havet, den eländiga och envis sjuksköterskan och alla en snabb hjälpare och skyddare och låt oss leva fredligt och se Guds utvalda i himlen , och med dem ständigt att sjunga den i den dyrkade Guds treenighet för evigt Amen. "

Bön om hjälp

Nicholas syndaren kan beder inte bara för sig själv utan även för sina nära och kära som är i trubbel. Bön till St. Nicholas Mirakelarbetaren kommer alltid att höras av de heliga, och din förfrågan är uppfylld om dess uppfyllelse kommer att vara till nytta för någon som eller för vilken de ber.

Bönens text för hjälp:

"Åh, heliga Nicholas, den mest beundransvärda av Herren, vår varma förespråkare och överallt i sorg, en snabb hjälpare! Hjälp mig syndig och tråkig i den nuvarande generationen, be till Herren, Gud, att bevilja mig alla synders förlåtelse, varav många har syndat från min ungdom, i hela mitt liv, i handling, i ord, med tanke och med alla sinnen; och i slutet av min själ, hjälp den avlidne, be till Herren Gud, alla Frälsarens skrifter, för att rädda mig från luftig prövning och evig plåga: Jag förhärligar alltid Fadern, Sonen och Helige Ande och din barmhärtiga introduktion, nu och alltid och för evigt. Amen. "

Bön för förbindelse

Om du fick dina barn i trubbel här och nu, och du själv inte kan klara av det, rädda dem och undvika den fruktansvärda, till exempel om barnen har dålig inflytande eller använder alkohol, läkemedel, säg följande bön för barnen till Nicholas Wonderworker:

"Åh, Allheliga Nicholas, en prefekt av Herren, vår varma förbryderare och överallt i sorg är en snabb hjälpare! Nöjen, syndig och tråkig i det nuvarande livet, bad till Herren, att jag skulle förlåta alla mina synder som har blivit syndade från min ungdom i hela mitt liv, i handling, i ord, med tanke och med alla sinnen. och i slutet av min själ, hjälp mig, den eländiga, be till Herren, Gud, alla Frälsarens varelser, för att rädda mig från luftig prövning och evig plåga; låt mig alltid förhärliga Fadern och Sonen och den Helige Anden och din nådiga presentation, nu och alltid och för evigt. Amen. "

Efter att "ge mi" ska du säga din förfrågan.