Siofor tabletter

Siofor-tabletter är ett syntetiskt läkemedel som är utformat för patienter med diabetes mellitus . Det hör till en stor grupp av biguanidläkemedel. Att tillämpa sin moderna medicin har lärt sig inte bara för behandling, men också för att bli av med övervikt.

Sammansättning av tabletter Siofor

Det är baserat på metformin. Detta ämne verkar på glykogensyntetas, vilket stimulerar initieringen av intracellulär glykogenutbyte. Som ett resultat ökar transportkapaciteten för glukosproteiner avsevärt, mängden kolesterol minskar och fettmetabolismen normaliseras.

Bland innehållsämnena i socker daiobet Siofor är tabletter som:

Användning av Siofor

Som ett resultat av medicineringen ökar glukoskoncentrationerna i basal och postprandial. Tack vare den här egenskapen togs Siofor-tabletter också med den andra typen av diabetes mellitus. Först och främst är läkemedlet ordinerat för patienter som lider av överdriven vikt, som inte kan botas av dieter eller sport.

Siofor hjälper till att minska den mängd glukos som produceras och öka musklernas känslighet för insulins verkan, så att sockret snabbt tas bort från kroppen.

Ta Siofor-tabletter från typ 2-diabetes kan användas som monoterapi och kombineras med andra droger. Den initiala dosen är vanligen 500 mg två gånger dagligen eller 850 mg en gång. Det bör ökas gradvis inom två veckor.

Kontraindikationer för användning av Siofor

Du kan inte dricka Siofor barn till tio år, liksom de som lider av ökad känslighet mot metformin och andra tabletter. Dessutom är läkemedlet kontraindicerat när: