Säng med bord

Säng med bord är en sorts möbler, där flera funktionella zoner kombineras. Det hjälper till att spara utrymme i rummet och dekorera inredningen med smak. Designen hos sängarna med ett bord kan skilja sig från varandra.

Olika sängar med bord

Det finns två populära versioner av sängar, i kombination med bordet:

  1. Ett loft säng. Ett loftbarnsäng med ett bord har en säng, belägen på den andra delen av strukturen och utrustad med bågar för säker sovande. Den nedre delen är ett system av skåp och lådor, för den yngsta är utrustad med en glidande liten bordsskiva, på vilken det är bekvämt att dra eller engagera sig i att utveckla spel.
  2. I tonårsmodellerna nedan finns en fullfjädrad skrivbord. Det kan vara:

Hyllor, sektioner för lagring av litteratur placeras ovanför bordsskivan och på sidorna.

  • Bed-transformator. En sängtransformator med bord är lämplig för skolbarn och tonåring. När den är hopfälld, är sovbädden omärkbar och vertikalt pressad mot väggen. Botten av sängen är inredd under möbelkomplexets allmänna stil. Med hjälp av en smidig vikningsmekanism går sängen med bordet ner och bildar en full säng, belägen i en viss höjd från golvet. Bordsskivan ligger under sängramen, och du behöver inte ta bort objekt från den.
  • Det finns modeller av dubbelsängar med ett bord, monterat i en inbyggd garderob.

    Med hjälp av en säng med bord kan du organisera två funktionella zoner på samma kvadratmeter samtidigt - en sovplats och en zon för arbete eller studier. Sådana modeller är multifunktionella och låter dig spara utrymme.