Brun urladdning efter kön

Utseendet av bruna sekret efter kön gör att kvinnor ofta upplever. Paniken förvärras av det faktum att flickan i de flesta fall inte förstår vad det är och på grund av vad. Låt oss försöka förstå denna situation och ta reda på varför efter kön är brun urladdning möjlig.

I vilka fall är detta en norm?

Inte alltid utseendet på en sådan sak kan betraktas som en överträdelse. Så den bruna urladdningen som observeras på den första andra dagen efter kön kan vara på:

Det bör också sägas att utseendet på en liten mängd blodig urladdning av brun färg efter 7-10 dagar från det ögonblick som den sista sexuella kontakten har kommit, kan prata om befruktning och så kallad implanteringsblödning.

När urladdning av brunt efter kön - ett tecken på brott?

Ångest till en kvinna bör slås om det här fenomenet upprepas nästan efter varje samlag och är av regelbunden karaktär.

Ofta kan brunt urladdning efter ett intimt band vara ett tecken på sådana sjukdomar som:

  1. Polyps och erosion av livmoderhalsen. I närvaro av en sådan sjukdom under samlag kan traumatisering av den skadade delen av livmoderhalsen eller utväxten (polyps) som förekommer i det förekomma. I sådana fall märker kvinnor utseendet av smärta i underlivet i den värkande naturen.
  2. Inflammatoriska processer i reproduktionssystemet kan vara en förklaring till varför efter sex kvinnor har brun urladdning. Oftast med liknande ansikte, flickor som lider av vaginit och cervicit.
  3. Den smittsamma processen i reproduktionsorganen kan också prova en brun urladdning. Bland sådana störningar är det nödvändigt att kalla klamydia, mykoplasmos, ureaplasmos. Dessutom noterar kvinnor också utseendet på klåda, brännande, irritation i könsorganet.
  4. Användningen av orala preventivmedel leder ofta till utseendet av en sådan symtomatologi. Ofta noteras detta om nästa tablett inte tas i tid eller vid användning av ett felaktigt utvalt läkemedel.

Separat måste det sägas att brunt urladdning efter kön under pågående graviditet kan prata om en sådan kränkning som en delvis avlägsnande av placentan. Därför är det värt att informera läkaren om det när det finns en liten mängd sekretioner.