Vaginal vaginal leverans

Utrozhestan är ett hormonellt preparat av progesteron av vegetabiliskt ursprung. Producerad i form av tabletter, kapslar och suppositorier.

Kvinnor vet ofta inte hur man tar Utrozestan bättre - vaginalt eller oralt. Den främsta fördelen med vaginal användning är frånvaron av irritation i matsmältningssystemet.

Minskar även risken för eventuella biverkningar som observerats vid oral intag av Utrozhestan - yrsel, illamående, allergiska reaktioner. Detta gäller särskilt vid långvarig användning av läkemedlet.

Indikationer för Utrozhestans ansökan vaginalt

Applikationsområdet är tillräckligt stort. Ofta är läkemedlet ordinerat för brott mot menstruationscykeln med brist på progesteron. Hormonet bidrar till att fastställa ändamålet hos endometrium.

Även Utrozhestan kapslar används vaginalt i problemet med ovarial dysfunktion, förebyggande av hormonella sjukdomar. Mycket användbarhet av drogen ger upphov till lösande reproduktionsproblem. Det används ofta för att förbereda in vitro fertiliserings- eller infertilitetsproblem.

Om det finns ett hot om missfall under graviditeten, är Utrozestan oftast ordinerad vaginalt.

Hur man tar vitrogene vaginalt?

Ljus ska injiceras djupt in i slidan. Vid problem kan du använda applikatorn.

Anger oftast 100 mg två gånger om dagen. Men dosen väljs av läkaren beroende på indikationerna och det önskade resultatet.

Kontraindikationer för att ta drogen

Neka att ta vaginala suppositorier eller tabletter. Utrozhestan kostar med störd metabolism, individuell intolerans, i närvaro av tumörer i bröstkörtlarna eller könsorganen.

Utrozhestan är ett hormonellt läkemedel, så använd det med försiktighet. Självuppdrag kan leda till negativa resultat och negativa konsekvenser.

Endast en läkare kan välja rätt dosering, vilket i slutändan kommer att bidra till att uppnå önskat resultat.