Smink under en blå klänning

Klädfärgerna på himlen är ofta en integrerad del av samlarna av kända modedesigners. Uppfriskande, vilket ger känslan av flyg och himmelska ljushet, blåa klänningar gör att du gömmer de mörka tråkiga sakerna med ankomst av de första dagarna av våren och fram till de kallaste dagarna. Men alla försök att se fantastiska kommer att vara misslyckade, om sminken under den blå klänningen exekveras utan att de grundläggande make-upreglerna följs.

En vacker smink under den blå klänningen kan göra bilden ljus och lite mystisk, men ofta blir tjejerna oförträngliga Snowy Korolev och tror att skuggorna är värda att välja blå, med fokus på kvinnliga bilder från början av 90-talet. Vi hjälper dig kompetent att välja färgutbudet av smink för att skapa en smink för en blå klänning, så att du blir oemotståndlig!

Spelar på kontraster

Du kommer att bli förvånad, men smink under en blått klänning är det starkt rekommenderat att sminka konstnärer i färger av sand eller rostig färg, inklusive fläckar av guldpennor. Nyanserna i dessa nyanser gör en saftig accent på färgen på ditt valda klädsel. Och den bästa kvällskonfigurationen under den stilfulla blå klänningen är de orangefärgade skuggorna applicerade på övre ögonlocket, förutom pulveret med naturliga rosa toner. Om apelsinen tillhör ett varmt område, eller om det finns anteckningar av guld, då läppstift ska också välja en "varm". Men om lila, brunaktigt och läppar i den nakna stilen glöm det! De angivna färgerna på läppstift med en blå färg på klänningen harmoniserar inte. När det gäller de oönskade färgerna i ögonkonstruktionen är den grön och alla nyanser av grå.

Smink i blå toner

Tror du att den blå klänningen är ögonmakeup i ett liknande sortiment? I vissa fall är detta helt berättigat. Om så är dags är det dags att börja studera grunderna för att göra smink i blåtoner. Applicera först inte nyanser av samma nyans som klädfärgen, så att personen inte går ihop med den. Det bästa alternativet är att skuggorna är en till två nyanser mörkare. För det andra, för att införa blå skuggor, rekommenderas sminkartister inte på hela övre ögonlocket, men uteslutande på dess yttre hörn. Den centrala delen av övre ögonlocket är tonad med matt eller blank nyanser av neutral nyans (sand, beige). Detta gör att du kan stärka ögonens uttryckskraft. Ett annat alternativ - tillämpning av skuggor på nedre ögonlocket. I det här fallet måste de vara noggrant skuggade i riktning mot det inre hörnet. Glöm inte cilia, betona dem med mascara, och en uppfriskande smink som betonar den himmelska skönheten av din favoritklänning är klar!