Blush till ögonbrynen: Emilie Clark överraskad med smink på Metala Gala 2018

Emilia Clark bestämde sig för ett modigt experiment i sminken och valde här den röda mattan på Institutet för kostymboll i New York. Den 31-åriga skådespelerskan slogs inte på sig.

I händelsens anda

Emilia Clark grundligt förberedd för Metala Gala 2018, förbereder en outfit som motsvarade temat för semestern "Celestial bodies: fashion och den katolska fantasi." Variation av skådespelerskan i symbios av mode och religion var en couture bustier klänning med en djup V-hals och ett tåg från Dolce & Gabbana.

Emilia Clark på Metala Gala 2018

Den svart brokadeklädseln av utövande av Deeneris Targariens roll i "Thronespelet" var dekorerad med guldbroderade renässansmönster och fresker av kerubber på en kjol. På Clarks fötter var skor med kors på hälen.

Skådespelers blonda hår lyfte upp och stuvades i en frisyr med blommor och en guldkrona, som kompletterades med tunga örhängen.

Vill du upprepa det?

Om Clark inte hade några klagomål bland domarna så var hennes smink, för vilken skönhetsguru Gillian Dempsey svarade, ansedd av många för att misslyckas.

Läs också

Make-up-artisten satsade på de rosa kinderna, utan att ångra rodnaden, vilket skulle uppmuntra Emilias ansikte. Faktum är att den giftiga rosa rodnaden mot öronen, i kombination med en läppstift med vin och mörka ögonbryn, gjorde skönheten vacker och tillade en ung skådespelare tjugo år.

Emilia Clark och Darren Criss