Blender för babymat

Tekniska framsteg står inte stilla, och dess prestationer används aktivt i vardagen. Kökskombinationer och slipmaskiner, ångfartyg och multivarks gör livet för en modern hemmafru enklare och trevligare. Jag föreslår att du diskuterar en sådan oumbärlig sak i hushållet som en mixer, som många mammor använder för att förbereda barnmat.

Denna köksapparat kan vända nästan vilken produkt som helst till en homogen massa massa. Blender är oumbärlig för att göra babypuré från grönsaker och frukter och är ett utmärkt alternativ till sikten som våra mödrar och farmödrar använde.

Självklart är det mycket bekvämt att köpa barnmat till industriproduktion: du behöver inte laga mat själv, du behöver inte oroa dig för produktkvaliteten. Men ibland vill du skämma bort ditt barn med en ny hemlagad maträtt! Med en mixer till hands räcker det bara att kombinera alla nödvändiga ingredienser, och på två minuter är en välsmakande och användbar puree klar!

Hur väljer man en blender för barnmat?

Bländare är av två typer: stationär (med en skål) och nedsänkbar. Om du undrar vilken blandare som är bäst för att laga mat för barn, välj sedan nedsänkbara modeller, eftersom barn behöver mycket lite mat för sin första måltid. Men med framtidsutsikter är det bättre att köpa en mixer med en skål eller en kombinerad enhet 3 i 1 (skål, nedsänkt mixer och mixer), för att förbereda familjen middagar med en sådan "assistent" är mycket bekvämare. Dessutom växer barnet snabbt, och med 10-11 månader behöver han inte torka all mat till ett enhetligt tillstånd. Det är bättre att gradvis vana smulan till att äta, bestående av bitar, än att tänka senare hur man spenderar barnet från mat, markerat med en blandare i puré.

Utmärkt bländare Braun, Bosch, Moulinex, VITEK har bevisat sig bland konsumenter-mamma.

Nyligen visade bländare ångare på marknaden för hushållsapparater - det bästa alternativet för barnmat. De kombinerar egenskaperna hos dessa två köksredskap och kan:

Blandare av ångbåtar av företag Phillips, Avent, Tefal är populära.

Baby recept för mixer

Sortimentet av rätter som kan förberedas med hjälp av detta mirakel av hushållsapparater, utesluter inte bara barnens puréer. Notera följande recept för dina barn.

  1. Grönsaksoppa med potatismos. Använd en tjock soppa av samma ingredienser som du brukar använda. När det är klart, ta mixer och blanda noggrant innehållet i kastrullen i en homogen massa. Servera denna gräddesoppa med croutoner. Denna maträtt är säker på att smaka på de lilla gourmerna!
  2. Fruktkvarn "Air". Förbered hemkvarnen med mjölk och surdeg. Skala och skär bitar av frukt som din baby gillar, eller ersätt dem med bär. Placera keso och frukt i en behållare och vispa med en mixer. En användbar efterrätt för smulor är klar!
  3. Mjölkkocktail. Det är väldigt enkelt: piska ett glas mjölk och en liten mängd frukt eller bär utan gropar. Du kan växla smak och förbereda banan, hallon, persikakocktailor. Bon appetit!