Barn av Jackie Chan

En av de mest kända asiatiska aktörerna Jackie Chan, med sin extraordinära talang, uttryckte komedi gåva, och även den magnifika mästningen av kampsport, kunde vinna den otroliga populariteten hos många fans runt om i världen.

Stjärnens barn ärvde från fadern ett ljust utseende och uttrycksfulla kreativa förmågor, tack vare vilka de efter en stund kan bli kända.

Hur många barn har Jackie Chan?

Familjen Jackie Chan och hans fru kunde inte få många barn - paret har bara en son som föddes den 3 december 1982. Det är anmärkningsvärt att pojken föddes nästa dag efter att Jackie och hans älskare Joan Lin officiellt var gift.

Vid födseln mottog Jackie Chans son det kinesiska namnet Fan Zu Ming, vars amerikanska version låter som Jaycee Chan. Han spenderade all sin barndom och ungdom i USA, långt bort från sin berömda far. Jackie Chan var helt nedsänkt i arbetet, och till hans fru och son kom bara på semester.

Dessutom gömde den berömda skådespelaren länge sin status som en gift man och hans barns närvaro. Jackie Chan fruktade att publiceringen av dessa fakta kommer att driva hans otaliga fans att begå utslagshandlingar, men fortfarande 1998 beslutade han att presentera sin familj för allmänheten.

Från det ögonblicket blev Jaycee Chan mycket mer sannolikt att kommunicera med sin far, men de kunde inte hitta ett gemensamt språk länge. Den berömda skådespelaren förstod inte hans avkomma och hans attityd till livet, och trodde också att han var väldigt lat.

Sedan 2003 beslutade Jaycee Chan att erövra den asiatiska showaffären på egen hand. Först släppte han ett musikalbum med egna låtar, vars försäljning var helt ojämn. År 2004 bestämde han sig för att försöka sig själv i filmen, och här väntade nybörjades skådespelare på misslyckande.

Under 2005 spelade Jaycee Chan rollen som en tonåring som lämnade hem för ett självständigt liv tillsammans med sin gravida älskare i filmen 2 Young. Arbetet hos den unga mannen i den här filmen fick mycket höga betyg av filmkritiker och gav honom märkbar framgång. Därefter gick Jayces karriär uppåt - han mottar en mängd olika filmförslag varje år och får ofta stora roller. Den unga mannen överger inte sin passion för musik. Efter ett tag planerar han att återvända till sin musikaliska karriär och släppa ett andra soloalbum.

Även om det är officiellt i Jackie Chans familj finns det inga andra barn, 1999 var det i hans biografi en stor skandal i samband med ett okänd barns födelse. Under filmen i filmen "Magnificent" skådespelaren träffades med den 26-årige Elaine Wu Qili, som blev gravid med honom och nio månader senare födde hennes dotter Etta.

Läs också

Jackie Chan identifierade under lång tid inte barnet och på alla möjliga sätt förnekade sin faderskap. Efter den lilla flickans födelse uppgav han att han inte längre hade för avsikt att diskutera det här ämnet med någon och var redo att ta allt ansvar för flickan om det visat sig att hon var sin egen dotter. Till denna dag visar stjärnan inget intresse för Etta och undviker någon diskussion om flickan och hennes mamma.