Cristiano Ronaldo tillbringade en hektisk dag i Moskva

Igår blev ett landmärke för fans av fotboll och fanatiker stilig Cristiano Ronaldo. Moskva stadion har rymt alla som vill delta i Ryssland-Portugal matchen inom ramen för Confederations Cup-2017 och den åttonde nationella fotbollslag turneringen FIFA. Den enda bollen som spelades på fältet gick naturligtvis till Ronaldo, dessutom fick fotbollsspelaren priset från Fyodor Bondarchuk händer.

Men inte tilldelningen var det minnesvärda ögonblicket igår - för första gången i FIFA-turneringarnas historia på fältet tillsammans med laget kom inte bara friska barn utan också en flicka med funktionshinder! Traditionen med erfarenheter från erfarna idrottare med unga spelare som börjar existera har länge varit på listan över favoriter är oerhört svårt och hedervärdigt. Polina HAEREDINOVA blev en lycklig kvinna som stolt uppfyllde sin uppgift.

Polina HAEREDINOVA och Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo var mycket uppmärksam på den lilla flickan i en rullstol, vilket gav beundran hos alla kvinnliga representanter. Fotbollsspelare kysser Pauline och gav sin sportjacka. Flickan delade senare emotionellt hennes intryck:

Det var väldigt coolt, så många intryck, Cristiano Ronaldo är så otroligt och uppmärksamt! Han kysste inte bara mig för lycka till, men presenterade också min sportjacka. Jag är väldigt stolt över att jag var i matchen och fotbollsplanen!
Signalutgångsteam med barn

Team Portugal vann igen!

Självklart drömde alla fans om ett bra spel och hoppades på ett nedslaget år från det ryska laget, men tyvärr blev det enda målet Ronaldo i 8: e minuten. Förresten delade kaptenen i det portugisiska laget sin nästa sportande seger: i denna match var målet 75: e på kontot i landslaget.

Vi visste att spelet skulle vara svårt, för vi träffas först på fältet med det ryska laget, så vi förberedde oss i ett förbättrat läge. Du såg resultatet själv!

Ronaldo under matchen

Läs också

Fedor Bondarchuk tilldelades mötes bästa spelare

Den bästa spelaren i Ryssland-Portugal matchen var förstås Ronaldo! Prestigefylld trofé, en berömd fotbollsspelare mottagen från händerna på inte mindre känd regissör och skådespelare Fyodor Bondarchuk.

Jag är en skådespelare och en filmograf, jag vet hur värdefullt tittarnas uppmärksamhet är och deras erkännande är. Möjligheten att få ett förtjänat erkännande från Confederations Cup FIFA och fans som röstade för sin spelare är värt mycket. Cristiano Ronaldo är värd henne som ingen och har gjort en stor insats för att få trofén Man of the Match.
Fedor Bondarchuk och Cristiano Ronaldo