Kristen Stewart och Blake Lively kommer att dyka upp i den nya filmen av Woody Allen

Filmregissören Woody Allen är mångfacetterad och mycket produktiv. Han försöker skjuta om en film om året, och var och en av sina nya projekt blir inte mindre levande och framgångsrik än den tidigare.

11 maj vid öppnandet av filmfestivalen i Cannes kommer tittare och kritiker att se premiären av melodrama "Café Society". Den här filmen kommer att ge oss en fantastisk nedsänkning under 30-talet av det tjugonde århundradet - en tid då kvinnor bar utsökta kläder och förförisk smink och männen kunde vara galanta och artiga.

Vill du fördjupa dig i Hollywoods atmosfär av dessa år? Kristen Stewart, Blake Lively och Jesse Eisenberg kommer vara dina följeslagare på en resa i en slags tidsmaskin!

Läs också

Sekulärt liv och en svimlande kärleks triangel

Jesse Eisenbergs hjälte har verkligen något att förlora sitt huvud: en kille från provinsen bestämmer sig för att erövra drömfabriken. Anländer till Hollywood Hills, är han i epicentrum för sociala underhållningar och fester.

Men hur mycket utan att älska längtan frågar du? Eisenbergs karaktär blir kär i två prelestnits - Vonnie och Kate. Hur är det? Till vem att ge preferens och hur man uppnår berömmelse?

En ny komedi av Woody Allens kritiker har redan döpts en av de mest förväntade filmerna i år. Förutom den utmärkta skådespelaren och den proprietära drama av New York-trollkarl Allen, har projektet ett annat "höjdpunkt". Det handlar om kamerans arbete med den legendariska Vittorio Storaro, som är känd för filmen "Apocalypse Now" och "The Last Emperor". Herr Storaro sa att denna komedi var den första Allen-filmen, skuten i digitalt format.