Antimulylerovhormon och graviditet

Antimulylerov ett hormon är en speciell substans som utvecklas i kvinnornas äggstockar från en födelse och upp till en menopaus närma sig. Detta hormon låter dig bedöma kvinnornas reproduktiva funktion och beror direkt på både hälsotillstånd och ålder. När du planerar graviditet och letar efter orsakerna till infertilitet tillåter detta hormon dig att förstå vilket tillstånd den hormonella bakgrunden finns i och om det finns behov av att ta ytterligare mediciner för att garantera graviditet.

Antimulylerov ett hormon - för vilka svar?

Faktum är att detta hormon är ansvarigt för ägglossning och befruktning . Utan det, i kvinnans kropp finns det inga viktiga förändringar som är nödvändiga för barnets födelse. Medan denna effekt på detta hormon, kan forskare inte ännu, eftersom han indikerar en minskning av äggstockarnas äggstocksreserv, låter det sig inte påverka. Och det betyder att den patologiskt låga nivån av detta hormon kan bli en dom. Tyvärr, även med ECO-antimillers, kan hormonet, eller snarare dess låga nivå, ha en negativ effekt på förfarandets gång.

Normen för Antimyullers hormon hos kvinnor

Hos kvinnor ligger normala värden för AMH från 1,0-2,5 ng / ml. En signifikant minskning av denna nivå tyder på att reserven av äggstockar redan har uttömts, och naturlig uppfattning är mycket svår. Lågt antimulylerovhormon och graviditet anses tyvärr inte som läkare kompatibla situationer.

I varje specifikt fall, om en graviditet är möjlig med ett lågt antimillerhormon, ska läkaren säga. Det finns olika situationer, dessutom finns det laboratoriefel. Först efter en omfattande undersökning av kvinnans kropp kan vi säga att sannolikheten för naturlig graviditet är extremt låg för henne och det är nödvändigt att leta efter andra metoder.