Antimon för ögonen

Det var hela tiden det feminina utseende som kunde genomborra en mans hjärta och erövra honom för alltid. Stora och uttrycksfulla ögon har alltid varit huvudmålen för varje kvinna. En annan världsberömd Cleopatra tittade på Antimon. I öst får en man bara se en kvinnas ögon. Därför applicerar östliga kvinnor en speciell antimonfärg på sina ögonfransar på ögonfransarna.

Antimon gör ögonen ljusare och mer. I öst menas att denna åtgärd hjälper till att bekämpa olika ögonsjukdomar, skyddar dem från den ljusa solen och förbättrar syn. Antimon har inga kontraindikationer och utgångsdatum. Detta är en mer naturlig och säker produkt än kosmetisk eyeliner av okänt ursprung.

Typer antimon för ögon

Detta verktyg finns i flera varianter, var och en har sina egna fördelar:

  1. Pulver. Att använda antimon på natten är mycket användbart, eftersom det förbättrar syn och påskyndar tillväxten av ögonfransar. Dessutom bidrar applikationen av antimon till att lindra utmattning från ögonen. Du kan använda den varje dag. Skölj av pulvret är inte svårt, det kan ske med hjälp av vanlig tvål eller skum för tvätt.
  2. Antimon är baserad på mandelolja, ofta med tillsats av basma. Detta alternativ är mycket praktiskt för att utföra orientalisk smink för ögonen. Olja ger näring i ögonlocket, och basma tar hand om ögonfransar.
  3. Antimonpenna. Som regel produceras antimonpenna med tillsats av olivolja. Make-up med antimon i denna form kommer att visa sig vara fuktig och ganska mättad. Men denna effekt av fuktighet kommer att vara utan spridning, så du kan säkert göra dagtidsmakeup för hela dagen. Det är väldigt lätt att tvätta, du kan ansöka varje dag.
  4. Antimon med tillsats av kamferolja och olika växtekstrakter. Kan användas för att lindra utmattning från ögonen. Det är speciellt lämpligt att använda för ögon som ständigt är i spänning.

Indisk antimon

Den mest populära formen av denna produkt idag är svart pulver med tillsats av kamfer. Främjar tillväxten av ögonfransar, hjälper till att bli av med urladdning. Före användning måste du fukta pinnen, då kan pulvret hålla fast vid det. Det är möjligt att använda sådan terapeutisk antimon dagligen. Det är nödvändigt att applicera pulver till hela nedre ögonlocket och längs hela längden. Om pulvret plötsligt kommer i kontakt med slemhinnan, oroa dig inte, det är till och med användbart. Tänk på att det tar lite tid att vänja mig vid sådan antimon. På bekostnad av kamfer när du kommer på slemhinnan, kommer du att känna frossa och intensiva tårar börjar.

Hur man använder antimon?

Även om många flickor redan är bekanta med antimon, men hur man använder det på rätt sätt, vet inte alla. Arabisk smink är svår att föreställa sig utan uttrycksfulla och tätt upptunna ögon. Antimon kan användas för scenframställning, eftersom den behöver en speciell ljusstyrka och uthållighet. Tänk på de viktigaste punkterna för att applicera arabisk smink och användningen av antimon som liner för ögonen: