Shimmer

Möjligheten att korrekt använda olika dekorativa kosmetiska produkter kan kallas riktig konst och en garanti för självförtroende. I livet hittar du sällan något perfekt, särskilt för kvinnors skönhet. Men även om du är så säker på dig själv, eller i själva verket har perfekta ansiktsegenskaper, porslinhud och kolsvarta ögonfransar, likaså, kan kosmetika i vissa fall också vara till nytta för dig. Dölja blåmärken under ögonen efter en sömnlös natt, uppdatera omedelbart hudfärgen, läpparna och ögonen kan bara utgöra dekorativa kosmetika. Och om mer nyligen i kosmetiska väskan av varje tjej var pulver, slaktkroppar, skuggor och några nyanser av läppstift, så har arsenalen av kosmetiska produkter idag ökat betydligt. Till exempel har den så kallade shimmeren - ett medel i form av en penna eller ett pulver, vilket inkluderar flimrande eller reflekterande partiklar - fått en förtjänad popularitet. Tack vare skimmeren kan du uppnå ett strålande ansikte, effekten av en hälsosam, skärmad hud för att ge din bild en liten glans. Som ett resultat kommer du att få ett fantastiskt välplejat ansikte och kropp, eftersom en skimmer kan betona nyckelbenet, axellinjen eller décolleté-zonen.

Vilka skimrar att välja?

Så, med hjälp av shimmer används för att ge utstrålning till de delar av ansiktet och kroppen som du vill betona. Det är viktigt att förstå att det är nödvändigt att välja en skimmer som passar dig. Därför är det viktigt att ta hänsyn till hudens typ och färg, årstid, tillverkare och konsistens: du kan behöva ett pulverskimmer eller tvärtom som en tjock glans i form av en kräm. Det finns också glänsande pennor, som är idealiska för att betona superciliary bågar och lätt förklädnad av cirklar under ögonen. Även om det här verktyget är ljust i konsistens och anses vara universal för smink, är det fortfarande inte värt att missbruka glittringen under dagtid. Det är mycket mer lämpligt att ta reda på hur man använder shimmer och tillämpa dina färdigheter för kväll eller högtidlig makeup.

Hur man använder skimningen?

Så först måste du bestämma vad exakt du vill betona med hjälp av shimmer-verktyget. Till exempel kan du visuellt göra dina ögon större, eller betona cheekbones, markera decolletageområdet. Vissa använder en skimmer som en bas för smink, andra föredrar det som det sista sättet i smink.

Nästa regel som måste följas med en skimmer är att använda ett specialverktyg för dess tillämpning. Det kan vara en speciell bred borste eller rulle. Och bara så kan du applicera produkten på de rätta delarna av huden utan skilsmässa. Det är viktigt att komma ihåg att "smutsar" borde vara enkla. Tryck inte på borsten och tvinga inte, annars kommer linjerna att se grova ut. Om du inte har färdigheter att använda en borste i smink, kan du köpa ett skimmerverktyg i form av en foundation. I det här fallet kommer du att kunna skapa en harmonisk lysande smink ganska snabbt och utan tillämpning av några ytterligare applikationsverktyg. Du kan använda denna skimmer under dagen, eftersom det hjälper till att dölja rynkor och små hudfel.

Shimmer i ögatområdet används också helt enkelt. Om du till exempel applicerar det med ett tunt band på övre ögonlocket, kommer du att få effekten av öppna ögon, och om du använder en bred linje, betonar du superciliarbågarna.

Shimmer för ansiktet - ett oumbärligt verktyg som kommer att vara användbart för någon kvinna, oavsett hennes ålder. Det skapar effekten av en ung åtdragna lysande hud, som tycks spricka med hälsan. Om du tar hänsyn till de grundläggande reglerna för hur du använder skimningen, kan du skapa professionell smink själv.