Anthony Hopkins beskrev hur han arbetar i serien "Vildmarkens värld"

Den berömda skådespelaren Anthony Hopkins, som många vet från de otaliga rollerna av förrädiska skurkar och skurkar, tas nu bort från serien "Vildmarkens värld". Att kalla den här rollen är ett gemensamt namn inte korrekt, men motsägelsefullt - det är möjligt. Om hur den 78-årige Hopkins bestämde sig för ett så svårt jobb, berättade han i sin senaste intervju med HELLO!

Sir Anthony berättade om hans nya karaktär

Serien "Vildmarkens värld" började dyka upp på AMEDIA Premium-kanal ganska nyligen, men hade redan tid att intressera många. Hopkins spelar Ford, en strålande professor, en vetenskapsman som kan skapa en värld av robotar. Dessutom är hans karaktär benägen att filosofiska reflektioner, vilket gör honom till en otroligt intressant person. Så Sir Anthony kännetecknar Dr. Ford:

"Min karaktär är en oerhört kraftfull person. Förresten är det på dessa mig i liv och lycka. Han älskar att styra allt och underordna allt till oskrivna regler, som han själv kom upp med. Det är absolut inte svårt för mig att spela, även om alla dessa egenskaper inte är karaktäristiska för mig. I mitt liv går jag med flödet, inte särskilt motståndskraftigt. Jag kan inte ta allt på allvar, men Ford är alltid väldigt seriös. Han är en perfektionist, och om han är vansinnig mellan oss. Trots det faktum att det finns stor skillnad mellan oss i karaktärerna, gav den här läkaren mig en enkel. Allt jag behöver göra framför kameran är att säga all slags nonsens om det mänskliga sinnets dualitet. "

I filmen säger Anthony mycket, så är skådespelaren kommenterad på den här funktionen av hans roll:

"Min läkare pratar mycket. Innan skytte måste jag lära mig en stor mängd text, men jag gillar det. Jag gillar att träna mitt minne. På min ålder är det väldigt användbart. "

Hopkins gick med på att spela Ford, eftersom de erbjöd

Förutom Fords intressanta karaktär var intervjuaren intresserad av frågan om vad som lockade skådespelaren i "Wild of the Wild West". Sir Anthony gav ett ganska enkelt svar:

"Du vet, jag var alltid irriterad av frågorna: varför gick du med med att spela i filmen eller vad intresserade dig i filmen? De är bara dumma. Kanske kommer jag att göra dig besviken nu, men jag gick med på att spela Ford, för jag erbjöds denna roll. Jag ringde från min agent och frågade om jag ville göra doktorsavhandling i tv-serien "Wild of the Wild West". Då trodde jag att jag i många år inte hade dykt upp på tv, och dessutom är det en mycket bra lön. Jag kom överens. Mer för mitt beslut är värt ingenting. Jag kommer inte att ljuga, jag spelar doktorn, för det är en komplicerad karaktär eller jag ville alltid spela det. För att det inte är sant. Ford är verkligen en intressant person, men jag spelar inte det för honom. "
Läs också

Vad slutar "Vildmarkens värld", vet Hopkins inte

Många fans av ett fantastiskt tejp om robotar är nu intresserade av frågan om vad som kommer att avsluta "Wild of the Wild West", men Sir Anthony kunde inte svara på det. Han kommenterade denna situation:

"Serien är inte en film, när du läser hela skriptet och du vet vad filmen slutar med. Här är ett helt annat arbete. Jag, liksom resten av skådespelarna, fick skriptet i nästa serie före skytte. Ibland frågade jag regissören: "Vad är det där? Varför händer detta? Och vad är nästa? "Men då är det här serien, att de inte ger mig ett svar på mina frågor. Och du vet, jag gillar även det här mysteriet. Arbete i "Wild of the Wild West" är full av överraskningar, och överraskningar är alltid stora. "