Är det möjligt att dricka väteperoxid?

Du vet självklart vad H2O2 är. Åtminstone en gång i ditt liv måste du använda ett medel för att desinficera sår . Visste du att väteperoxid kan bli full? Nyligen är denna behandlingsmetod mer populär. Hemligheten med metodens framgång är i enkelhet och effektivitet. Och viktigast av allt - med hjälp av H2O2 kan bota nästan alla sjukdomar.

Är det möjligt att dricka väteperoxid i onkologi?

Det är inte bara möjligt, men det är också nödvändigt att lita på professor Neumyvakinu. Peroxidbehandling han främjar ganska aktivt. Nyligen har forskarna hittat mer och mer stöd. Bland de anhängare av intern användning av H2O2 är inte bara vanliga människor, utan också professionella läkemedel.

Det är bevisat att de flesta sjukdomarna, inklusive onkologiska sjukdomar, utvecklas mot bakgrund av undernäring och problem med mag-tarmkanalen. Missbruk av sura och kolsyrade drycker leder till en förändring i matsmältningsjuicens sammansättning. Och detta komplicerar i sin tur processen att bearbeta produkter som kommer in i magen. På grund av den tilldelade extra sura juice måste man undra om det är möjligt att dricka väteperoxid med gastrit, pankreatit , cancer.

H2O2, penetrerar inuti, berikar den med syre. Tack vare detta förstärks immunsystemet, kroppen börjar kämpa mer aktivt med patogener. På grund av aktiveringen av metaboliska processer och tumörer kan lösas. I synnerhet, om en person med onkologi, upptäckt i ett tidigt skede, börjar ta väteperoxid.

Kan jag dricka väteperoxid för viktminskning?

Denna fråga intresserar många tjejer. Som praktiken har visat hjälper H2O2 verkligen att bli av med extra pounds, men på ett villkor - du måste följa alla regler för användning av peroxid:

  1. För behandling krävs endast kvalitativt renad lösning. Hitta det enkelt - produkten säljs i ett apotek.
  2. För att undvika biverkningar, ta H2O2 i en tom mage - en halvtimme före eller två timmar efter en måltid. Annars kan livsmedelsrester reagera med läkemedelssubstansen.
  3. Även läkare tvekar inte om det är möjligt att dricka väteperoxid med vatten. I en utspädd form kan ämnet inte skada kroppen, och detta är ett vetenskapligt bevisat faktum!
  4. Det är mycket viktigt att ta drogen cykliskt. Efter varje tio dagars behandling måste du ta en paus i fem dagar.